Alberto Aquilani kan återvända till Serie A?
1 av 2
Alberto Aquilani kan återvända till Serie A? - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Den skadedrabbade italienaren kan komma att lånas ut.
2 av 2
Den skadedrabbade italienaren kan komma att lånas ut. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Liverpool-floppen återvänder?

Alberto Aquilani har totalfloppat under sin tid i Liverpool. Mittfältaren som kom till den engelska klubben för 230 miljoner kronor, hade en skadedrabbad första säsong i Mersysideklubben och ny ryktas italienaren återvända till Serie A på lån.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LIVERPOOL. Alberto Aquilani värvades till Liverpool för att ersätta Xabi Alonso men lyckades nästan endast vara uppskriven på skadelistan under sin debutsäsong. Nu rapporterar Dailymail att Roy Hodgson överväger en utlåning av den forne Roma-spelaren.

– För tillfället söker vi lösningar om att låna ut spelaren till en Serie A-klubb, men ingenting är klart än och just nu har jag ingenting att återge, säger Hodgson.

Liverpool visste om spelarens skadeproblem när de värvade honom och det tog Aquilani två månader innan han kunde göra sin debut för klubben.

– Jag valde att inte använda honom mot Trabzonspor just på grund av att han skulle kunna lämna Liverpool och ändå ha möjlighet att spela i Europa, säger managern till Dailymail.

Roy Hodgson har inte gett några indikationer angående var Alberto Aquilani kan hamna, men mycket talar för att det kan bli Juventus efter att Mersysideklubben värvat danske Christian Poulsen från just Juventus.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!