Lördag 16 Okt
Stockholm

Nu bekräftar Redknapp den förbjudna övergången

Den förre Arsenal-kaptenen William Gallas ser ut att göra det förbjudna klubbytet från Arsenal till London-konkurrenten Tottenham.
Den förre Arsenal-kaptenen William Gallas ser ut att göra det förbjudna klubbytet från Arsenal till London-konkurrenten Tottenham. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

Det verkar nu som att William Gallas gör det förbjudna bytet från Arsenal till Tottenham. Skriver den förre Arsenal-kaptenen på för London-konkurrenten så blir han den blott sjätte spelaren som går den vägen.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

LONDON. 33-årige William Gallas ser nu ut att bryta mot den oskrivna lagen att gå mellan London-konkurrenterna Arsenal och Tottenham. Kontraktsförhandlingarna med Arsenal gick inte som fransmannen ville så efter det har han sökt ny klubbadress.

Nu ser han alltså ut att hamna hos värsta rivalen. Enligt Tottenhams tränare Harry Redknapp är det redan klart då han på fredagen bekräftade att Gallas genomgår en läkarundersökning av "Spurs".

- Nu ska han spela här, säger Redknapp.

Samtidigt förstår inte Tottenham-tränaren den stora grejen med att Gallas går från Arsenal till Tottenham och poängterar att han inte är den förste som går den vägen. Fem spelare har tidigare gått från Arséne Wengers Arsenal till Tottenham.

– Sådant här händer hela tiden. Gallas var ju tidigare i Chelsea, säger han enligt brittisk press.

Skriver Gallas på för Tottenham så blir det hans tredje London-klubb. Åren mellan 2001 och 2006 spelade han för för Chelsea och från 2006 tills nu har han alltså spelat för Arsenal.

Kommentera
Kopiera länk
Dela