Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Positiva backbeskedet: Vidic förlänger

- 20/08/2010, 19:28 -
Nemanja Vidic förlänger sitt kontrakt med Manchester United.

Nemanja Vidic förlänger sitt kontrakt med Manchester United.

TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

Samtidigt som Manchester United dras med en allvarligt skadad viktig backlänk i Rio Ferdinand så kommer nu beskedet om att Nemanja Vidic förlänger med klubben som plåster på såren.

MANCHESTER. Som Nyheter24 skrev om tidigare i dag så kommer Manchester United få klara sig utan Rio Ferdinand ända fram till slutet av september. Detta på grund av hans knäskada sedan VM. Nu får alla United-fans där ute lite positivare backbesked då Nemanja Vidic skrivit på för ytterligare fyra år.

28-årige Vidic köptes från Spartak Moskva 2005 för en summa på ungefär motsvarande 100 miljoner svenska kronor och har bland annat varit med och vunnit tre ligatitlar och Champions League 2008 med Manchester-klubben.

Ett av världens bästa mittfältslås i Ferdinand-Vidic kommer alltså fortsätta förhindra mål i egen bur på Old Trafford - men inte förrän i slutet av september.