Stockholm

Wenger: "Han har en mörk sida"

Paul Scholes var sitt vanliga magiska jag mot Newcastle.  Sina vana trogen fick han även ett gult kort.
1 av 2
Paul Scholes var sitt vanliga magiska jag mot Newcastle. Sina vana trogen fick han även ett gult kort. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Har Paul Scholes någonsin glidtacklat utan att få ett gult kort?
2 av 2
Har Paul Scholes någonsin glidtacklat utan att få ett gult kort?. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

I brist på annat att uttala sig om ger nu Arsene Wenger hård kritik mot Manchester Uniteds mittfältsveteran Paul Scholes, samtidigt som han hyllar honom som en av de bästa spelarna i Premier Leageus historia.


Läs mer
What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LONDON. Arsenals manager Arsene Wenger attackerar Manchester United-legendaren Paul Scholes under en presskonferens i London. Wenger menar att han mer än gärna skulle vilja ha mittfältaren i sitt lag, men att spelaren har en väldigt mörk historia.

Ginger Ninja som Paul Scholes kallas bland Unitedfans har sedan länge haft en tendens att komma väldigt sent in i tacklingar. Vi svenskar minns om inte annat den horribla tacklingen Scholes gav Håkan Mild på Wembley, där man efteråt klart kunde se dobbarnas spår på göteborgarens lår.

– Om du frågar mig om Scholes kvaliteté? Då måste jag fråga vem som inte skulle vilja ha han på sitt lag. Men frågar du om han spelar rent? Då måste jag tyvärr säga att han inte gör det, säger Arsenals manager till Mirrorfootball.

Wenger menare vidare att Scholes kan vara en av de bästa spelarna Premier League någonsin haft nöjet att få skåda, både på och utanför planen.

– Han springer inte efter media för att synas i tidningarna vilket är något jag verkligen repsekterar, men sedan har han en klart mörkare sida - vilket inte är något jag tycker om, avslutar Arsene Wenger.

Paul Scholes har spelat professionell fotboll i över 20 år, men har han överhuvudtaget under den tiden lyckats lära sig att faktiskt tackla utan att få ett gult kort? Diskutera gärna.

Senaste nytt

Andra raka för Djurgården: "Närmar oss"

Publicerades: 1 timme sedan

Viktig seger för HV: "Maler ner dem"

Publicerades: 2 timmar sedan

"Kanonperiod" bakom 15:e raka

Publicerades: 2 timmar sedan

Haller med första målet efter cancerfrånvaron

Publicerades: 2 timmar sedan

Månsson får Lilla bragdguldet

Publicerades: 3 timmar sedan

Sembrant målskytt – men "Juve" föll i stormötet

Publicerades: 3 timmar sedan

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.