1 av 2
- Foto: Bildbyrån
2 av 2
- Foto: Ibrahim Usta/AP/SCANPIX

Krasic den nye Nedved

Juventus har definitivt gjort klart med CSKA Moskvas dribber Milos Krasic som redan jämförts med legendaren Pavel Nedved. ”Jag ska göra allt jag kan för att nå upp till hans nivå”, säge serben.


TURIN. Juventus har gjort ett spännande nyförvärv i den serbiske mittfältaren Milos Krasic. 25-åringen, som antingen spelar som offensiv mittfältare i mitten eller som kantlöpare till höger, är mycket nöjd med flytten från CSKA Moskva.

- Jag är lycklig över att vara i Juventus. Det är en ära och jag har uppnått ett stort mål, kommenterade Krasic efter att ha skrivit på ett fyraårskontrakt.

Övergången blev klar redan i morse och Turinklubben sägs få betala omkring 15 miljoner pund till CSKA Moskva där landslagsmannen spelat sedan 2004.

Krasic säger att flera klubbar, bland dem Manchester City och turkiska Fenerbahce, ville ha honom men att Juventus lockade mest.

- När jag hörde att det fanns en chans att gå till Juventus ville jag avvakta, säger han.

Han har redan jämförts med legendaren Pavel Nedved, och inte bara för sitt blonda hårsvall.

- Det är en ära att jämföras med Nedved. Han vann Ballon d'Or och var en av världens bästa spelare. Jag kommer att göra allt jag kan för att nå upp till hans nivå.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!