"Rooneys mål kommer"

Wayne Rooney blev mållös i Man Uniteds premiär mot Newcastle, men Ryan Giggs är lugn. “Målen kommer eftersom han är en briljant spelare”, säger veteranen.


MANCHESTER. Manchester United hade inga problem med att besegra Newcastle i måndagens premiär. 3-0 blev det men detta till trots blev det ingen fullträff av Wayne Rooney, vars måltorka därmed fortsätter.

Men en som tror att Rooney snart är igång igen och därmed hittar nätmaskorna är veteranen Ryan Giggs, som själv satte det sista målet mot Newcastle i början av veckan.

- Jag har sett ganska mycket sånt där under mina år här. Spelare får alla rubriker för att de har gjort ett mål, när deras prestation på planen egentligen varit skräp, säger Giggs i brittisk press.

- Waynes insats i måndags var bra. Han rörde sig bra och han skapade chanser.

Walesaren Giggs fortsätter:

- Jag accepterar att anfallare vill göra mål, speciellt som han gjorde så många förra säsongen. Men om han fortsätter att spela bra och skapar chanser så kommer de snarare förr än senare eftersom han är en briljant spelare.

Rooney blev mållös i VM i Sydafrika och har ett större antal matcher i rad utan mål nu. Ny chans borta mot Fulham i morgon, söndag, då lagen möts i ligan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!