Onsdag 27 Okt
Stockholm

Milan flirtar med (petad) Zlatan

1 av 3
2 av 3
3 av 3

Milans tränare Max Allegri känner till Real Madrids intresse för Zlatan Ibrahimovic. Allegri flirtar därför med Barcelonas svenske anfallare, just nu petad i kvällens cupretur.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

MILANO. Anfallaren Zlatan Ibrahimovic är på mångas läppar just nu, och senast har det hetat att Real Madrid är intresserade av Barcelonas svensk. Men även i Milano finns det intresse för Zlatan, som tidigare gjort stordåd i Juventus och Inter.

– Zlatan Ibrahimovic skulle vara ett viktigt köp, men det finns ingen poäng att prata om honom nu. Jag vill bara prata om konkreta saker, sade Milans tränare Max Allegri i dag enligt italiensk press.

– Jag tänker bara prata om Ibrahimovic om och när han kommer. Han har visat att han är en mästare och skulle vara viktig för laget, men just nu vill jag prata om Milans spelare.

Det var på en presskonferens i dag som Zlatan kom på tal. Även sportchefen Ariedo Braida uttalade sig om svensken:

- Om de skänker honom till oss så tar vi emot honom. Jag gillar talangfulla spelare, sade Braida.

Enligt Football Italia ryktas Barcelona vara villiga att låna ut anfallaren till Milan, som då också får en option på att köpa loss honom efter säsongen.

Zlatan är petad i kväll

Zlatan är för övrigt petad från startelvan i kvällens match mot Sevilla i match två av den spanska Supercupen. Barcelona ska vända på 1-3 från det första mötet och Josep Guardiola startar istället med Pedro, Bojan och Leo Messi. Därmed saknas även nye David Villa i startelvan.

Det var tidningen El Mundo Deportivo som i helgen kom med påståendet att Real Madrid är intresserade av den 28-årige Zlatan Ibrahimovic. Det har också hetat att Manchester City vill värva anfallsstjärnan.

Redan mitt i veckan sades Zlatan vara aktuell för Milan, men att klubben i nuläget inte har ekonomi till att köpa loss honom. Den 25 augusti möts Milan och Barcelona i en försäsongsmatch.

Den 31 augusti stängs transferfönstret...

Kommentera
Kopiera länk
Dela