United tappade säker seger - efter mardrömsminuter

- 22/08/2010, 20:41 -
Manchester United tappade en säker seger mot Fulham.

Manchester United tappade en säker seger mot Fulham.

Sang Tan/AP/SCANPIX

Manchester United satsar som vanligt på guldet i Premier League. På söndagen tappade man dock två poäng mot Fulham - efter att i slutminuterna ha missat en straff och kort därefter släppt in kvitteringen.

LONDON. Alex Fergusons Manchester United är en ständig guldkandidat i Premier League. En av de värsta konkurrenterna, fjolårets mästare, Chelsea har fått en drömstart på säsongen med 12-0 i målskillnad efter två matcher.

Tappade två poäng

På söndagen tappade United två poäng mot Fulham. Roy Hodgsons gamla klubb som förra säsongen nådde ända till en final i Europa League, så en kryssad match mot dem är inte fy skam. Resultatet uppmärksammas på grund av hur det tillkom.

I den 84:e minuten blev United bjudna på ett självmål från Fulhams Brede Hangeland efter en hörna. Resultatet var då 2-1 till Fergusons mannar och det resultatet såg länge ut att bli slutgiltigt. Kort därefter fick United en straff så segern kändes gjuten.

Revansch

Det var den inte. Nani brände straffen och olycksgubben Hangeland fick sin revansch genom att göra 2-2 i den 90:e minuten. Det blev också slutresultatet på Cravn Cottage.