Enligt Zlatans agent tyder nu det mesta på att svensken stannar i Barcelona.
1 av 2
Enligt Zlatans agent tyder nu det mesta på att svensken stannar i Barcelona. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
Zlatan gjorde nyligen comeback i landslaget efter sitt uppehåll.
2 av 2
Zlatan gjorde nyligen comeback i landslaget efter sitt uppehåll. - Foto: Roger Vikström/SCANPIX

Agenten: Zlatan stannar i Barcelona

Milan fortsätter att visa intresse för Zlatan Ibrahimovic, som dock ändå verkar bli kvar i Barcelona.– Med 99,9 procents säkerhet stannar Ibrahimovic i Barcelona, faststlår svenskens agent Mino Raiola.


BARCELONA. Zlatan Ibrahimovics framtid i Barcelona har varit ett hett diskussionsämne under hela sommaren och när svensken bänkades i Supercupfinalen mot Sevilla i lördags späddes ryktena på ytterligare om att en flytt ifrån Katalonien är mycket nära. Nu bekräftar också Milan att man kommer försöka värva Zlatan till Italien.

– Det kommer att bli svårt, men vi kommer försöka, berättade klubbdirektören Adriano Galliani för italienska Sky Sports.

Enligt italienska Gazzetta Dello Sport kommer

Även den svenske landslagsspelarens agent, Mino Raiola, bekräftar att det kommer bli svårt för italienarna att värva 28-åringen innan transferfönstret stänger den 31 augusti. Han menar att Zlatan med största sannolikhet inte kommer att flytta.

– Med 99,9 procents säkerhet stannar Ibrahimovic i Barcelona, säger Raiola till Sky Sports.

Öppnar för värvning av Fàbregas

Flera brittiska medier har tillsammans med italienska Sky Sports under helgen rapporterat att Barcelona vid en försäljning av Ibrahimovic skulle spara ungefär 90 miljoner kronor per säsong – och därmed öppna för en värvning av den spanske storstjärnan Cesc Fàbregas i stället.

Barcelona – med eller utan Zlatan – träningsspelar mot just Milan på Camp Nou på onsdag. Kanske får vi då ett besked om svenskens status i stjärnlaget.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!