Roy Hodgson kommer inte att värva i onödan.
1 av 2
Roy Hodgson kommer inte att värva i onödan. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Roy Hodgson och storstjärnan Steven Gerrard i samtal.
2 av 2
Roy Hodgson och storstjärnan Steven Gerrard i samtal. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

"Jag vill spendera, men kan inte"

Transferfönstret närmar sig stängning, men Roy Hodgson kommer inte panikvärva några spelare till sitt Liverpool. – Jag skulle kunna handla spelare om jag visste att jag placerade pengarna på rätt ställe, säger han till Sky Sports.


LIVERPOOL. Det återstår en dryg vecka innan Fotbollseuropas transferfönster stänger och många klubbar jobbar intensivt för att förstärka truppen in i det sista. Liverpools tränare Roy Hodgson har redan värvat spelare som Joe Cole, Danny Wilson, Milan Jovanovic och Christian Poulsen men utesluter inte att fler spelare ansluter till klubben.

– Jag skulle kunna handla spelare om jag visste att jag placerade pengarna på rätt ställe, säger Hudgson till Sky Sports och fortsätter;

– Att jag skulle få en stor summa pengar nu med budskapet att gå ut och köpa några spelare med en vecka kvar av transferfönstret skulle inte vara särskilt smart.

Den förre Fulham-managern kom till Anfield och Liverpool tidigare i somras. Han är väl medveten om detta och betonar därför att han vill undersöka vilka spelare som finns i klubbens ungdomsakademi, innan han gör några nya inköp.

– Jag har bara varit här i fem veckor så jag vill vara säker på att jag har bedömt alla, även dem i akademin, just ifall vi har någon otrolig 17-åring, konstaterar Hodgson och tonar därmed ner ryktena som cirkulerat kring Ola Toivonen den senaste veckan.

På måndagskvällen spelar Liverpool sin andra Premier League-match för säsongen – borta mot Manchester City.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!