Zlatans agent, Mino Raiola, anländer till Camp Nou...
1 av 3
Zlatans agent, Mino Raiola, anländer till Camp Nou... - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
...och Milans vicepresident Adriano Galliani.
2 av 3
...och Milans vicepresident Adriano Galliani. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
...i sällskap med Barcas president Sandro Rosell...
3 av 3
...i sällskap med Barcas president Sandro Rosell... - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX

JUST NU: Raiola och Galliani till Zlatan för att prata

Zlatans framtid kan nu vara nära ett avgörande. Barcelona och Milan sitter i detta nu i möte tillsammans med agenten Mino Raiola, på presidentens kontor i Barcelona.– Ibrahimovic vill spela för Milan, säger Galliani.


BARCELONA

Uppdaterat 14,33: Nya uppgifter skvallrar om att Raiola och Galliani har tagit en taxi för att prata med Zlatan.

Uppdaterat 14,32: Sandro Rosell beger sig till Ibiza över helgen. Adriano Galliani uppges väldigt gärna vilja ha affären klar dessförinnann – annars måste han och Raiola följa med till Ibiza och då lär Ibrahimovic dessutom missa Serie A-premiären på söndag.

Uppdaterat 14,24: Mino Raiola uppger att situationen inte har förändrats speciellt mycket under mötets gång. Milans Adriano Galliani är än mer tystlåten och vill inte alls kommentera affären.

Uppdaterat 14,15: Klockan 19,00 i kväll har Barcelona träning. Med Zlatan på planen eller inte? Det återstår att se.

Uppdaterat 14,07: Ibrahimovic är beredd att sänka sin lön med cirka 20 miljoner om året, detta uppger Gazzetto Della Sport.

Uppdaterat 14,03: Mötet mellan Raiola, Rosell och Galliani är nu slut.
– Både Barcelona och Milan har klargjort sina åsikter. Vägen är fortfarande lång och jag skulle uppskatta oddsen på en affär till ungefär 50 %. Jag vill också klargöra att Barriello inte är till salu, säger Galliani till presskåren utanför Camp Nou.

Uppdaterat 13,55: Mötet är nu över. Mer information kommer.

Uppdaterat 13,45: Den italienska fotbollssidan Football Italia skriver att en möjlig lösning är att Ibrahimovic lämnar Barcelona för City – och att City då släpper Robinho till Milan och San Siro.

Uppdaterat 13,40: Den högt ansedda Milanbloggen www.rossoneriblog.com rapporterar att Milan kommer att ställa om siktet till Robinho, om Zlatan-affären skulle gå i stöpet. I nuläget ligger sidan nere, vilket troligtvis beror på för högt tryck. På förhand hade dem nämligen lovat att liverapportera från förhandlingarna.

Uppdaterat 13,33: Zlatan själv sitter alltså inte med på mötet – SvD:s Barcelonakorrespondent har dock skrivit på sin Twittersida att hon mött Ibrahimovic på stan. Han ville inte prata om Milan, men var glad och ställde upp på fotografier med fansen.

Uppdaterat 13,25: Enligt spanska tidningar har Zlatan en klausul i sitt kontrakt vilket innebär att han kan bli utköpt för motsvarande drygt två miljarder kronor. Givetvis kan också spelaren säljas genom en traditionell överenskommelse.

Uppdaterat 13,15: Rapporter från Spanien berättar att Barcelonas president Sandro Rosell, Milans vice president Adriano Galliani och Ibrahimovic agent Mino Raiola just nu sitter i möte på Rossels kontor.

– Ibrahimovic vill spela för Milan men det blir mycket svårt att hitta en lösning med anledning av hans lön, sade Galliani till den samlade italienska presskåren innan mötet.

Ryktena säger att Rosell och Galliani åt middag på onsdagskvällen, efter träningsmatchen mellan Milan och Barcelona.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!