Milans vicepresident Adriano Galliani när denne anlände till Barcelonas kontor i förmiddags.
1 av 2
Milans vicepresident Adriano Galliani när denne anlände till Barcelonas kontor i förmiddags. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
Zlatan spelade igår mot Milan. Snart kan han istället vara Milanspelare.
2 av 2
Zlatan spelade igår mot Milan. Snart kan han istället vara Milanspelare. - Foto: David Ramos/AP/SCANPIX

Raiola och Galliani hem till 'Ibra'

Någon lösning på affären är ännu inte nådd. Efter mötet med Barcelona begav sig dock Raiola och Galliani hem till Zlatan – kanske för att diskutera de sista avgörande detaljerna kring övergången.


BARCELONA. Zlatan-affären kan vara ett stort steg närmre en lösning. Vid lunchtid på torsdagen träffades Zlatans agent Mino Raiola tillsammans med Barcelonas president Sandro Rosell och Milans vicepresident Adriano Galliani. Det är ännu osäkert exakt vad som sades, men mycket tyder att parterna nu är väldigt nära varandra, även om detta dementerats av både Raiola och Galliani.

– Både Barcelona och Milan har klargjort sina åsikter. Vägen är fortfarande lång och jag skulle uppskatta chanserna för en affär till ungefär 50 %. Jag vill också klargöra att Barriello inte är till salu, sade Galliani till den samlade presskåren utanför FC Barcelonas kontor.

Själva mötet pågick i en knapp timme och därefter lämnade Mino Raiola och Adriano Galliani Barcelonas kontor tillsammans – med sikte på Zlatans hus. Uppgifter ifrån Spanien säger att de skulle diskutera detaljer kring övergången med den svenske landslagsanfallaren.

Efter ungefär 1,5 timme lämnade duon Zlatans hem – också då tillsammans. Varken Raiola eller Galliani lämnade några kommentarer till medieuppbådet.

Barcelona tränar i kväll klockan 19,00 – kanske kan vi då se tecken på var Zlatan kommer spela under den kommande säsongen.

Så var eftermiddagen i samband med mötet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!