"Om det är vår dag kan vi besegra alla", säger Spurstränaren Harry Redknapp.
1 av 2
"Om det är vår dag kan vi besegra alla", säger Spurstränaren Harry Redknapp. - Foto: Tom Hevezi/AP/SCANPIX
Peter Crouch fick som han ville och ställs nu mot Inter i Champions League.
2 av 2
Peter Crouch fick som han ville och ställs nu mot Inter i Champions League. - Foto: Kirsty Wigglesworth/AP/SCANPIX

Redknapp positiv inför Intermötet

Tottenham ställs mot de regerande mästarna Inter i Champions League och tränaren Harry Redknapp vet att Spurs har goda chanser.– Om det är vår dag kan vi besegra alla.


LONDON. Tottenham är för första gången på många år klara för Champions Leagues gruppspel och under torsdagskvällen blev det klart att laget ställs mot Inter, Werder Bremen och Twente.

– Om vi är oroade över att möta Inter? Om jag är rädd för att åka till San Siro? Om mina spelare tror att de är slagna på förhand? Nej, nej och åter nej. Vi kommer möta alla lag med respekt, inget lag tar sig till den här turneringen utan att vara riktigt, riktigt bra, säger Tottenhams tränare Harry Redknapp till The Sun och slår fast;

– Om det är vår dag kan vi besegra alla!

Peter Crouch var den som sköt Spurs till Champions League med sitt hattrick i onsdagens kvalmatch mot Young Boys. Den långe engelsmannen drömde direkt om att få möta Inter – vilket alltså också kommer att bli fallet.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.

Armand Duplantis sätter nytt världsrekord

1 timme sedan
Stavhopparen Armand Duplantis sätter nytt världsrekord med 6,24 på Diamond League-premiären i Xiamen, Kina.

Hedman: "Tillbaka på nivån där jag hör hemma"

3 timmar sedan
Efter tre raka finaler åkte Victor Hedmans Tampa Bay ut direkt i Stanley Cup-slutspelet förra året. Om det var slutet på en era? Absolut inte. Förhoppningsvis var det min sista långa sommar i min karriär, säger NHL-stjärnan inför årets drama.

Testades positivt för dopning – tävlade i OS ändå

idag 11:22
23 kinesiska simmare testades positivt för dopning – men fick ändå fortsätta tävla. 13 av dessa deltog senare vid OS i Tokyo 2021 och vann bland annat tre guldmedaljer. Det avslöjar Daily Telegraph, New York Times och ARD under lördagen.

Verstappen vinner F1-sprinten i Shanghai

idag 06:02
Verstappen tog hem segern före Mercedesföraren Lewis Hamilton och stallkollegan från Red Bull, Sergio Perez. Han utökar därmed sin ledning i F1-kampen totalt.