Kan målhysterin fortsätta?
Kan målhysterin fortsätta?

Chelseas storform håller i sig?

Chelsea har inlett årets upplaga av Premier League på ett helt fantastiskt sätt med 6 poäng och 12-0 i målskillnad. I dag gästas mästarna av bottenlaget Stoke City.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LONDON. Den svaga försäsongen och förlusten mot Manchester United i Community Shield är som bortblåst. Efter att ha mött förmodade bottenlagen West Bromwich (hemma) och Wigan (borta) har Chelsea sanslösa 12-0 i målskillnad. Den hysteriska målformen från i våras har alltså tagit vid omgående i säsongsstarten och för stunden finns inga indikationer på att den kommer att upphöra. En av de överkörningarna i våras kom mot just Stoke som föll med hela 7-0 i slutet av april.

Brasilianska nyförvärvet Ramires finns med i truppen och kan mycket väl få komma att göra sin debut i den blå tröjan.

Skall försöka undvika ny förlust

Efter förluster mot Wolverhampton och Tottenham i de två inledande matcherna är Tony Pulis Stoke säkerligen sugna på att plocka sin första poäng för säsongen. Så mycket svårare uppgift än Chelsea på Stamford Bridge kunde man dock inte få och det ska till en enorm skräll ifall the Potters skall plocka upp några poäng från resan till London. Målskyttet var Stokes största problem förra säsongen - framförallt på resande fot. Endast tio mål på 19 matcher mäktade man med, vilket ger ett blygsamt snitt på 0.53 mål/match.

Rekordköpet Kenwyne Jones är tveksam till spel efter att ha skadat ankeln i debuten mot Wolverhampton och situationen kring andramålvakten Asmir Begovic oroar efter att bosniern uppges ha vägrat spela i tisdagens Carling Cup-match då 23-åringen siktar på en flytt till just Chelsea som uppges vara intresserad av den f.d. Portsmouth-keepern.

Fotbollsverige.se

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

Ryska fäktare nobbar OS-kval

2 timmar sedan
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.

Skrällvinsten ger lyft på världsrankningen

2 timmar sedan
Anton Källberg förbättrar sin tidigare toppnotering ytterligare. Nu är svensken tolva på världsrakningen i bordtennis.

Fylla på ungdomsturnering: "Förkastligt"

idag 14:58
Ledare för det finländska U17-landslaget i ishockey festade till det i samband med en turnering i Sverige – och spydde ner en buss. Nu planerar Finlands ishockeyförbund att anmäla händelsen. Det är helt förkastligt, säger Kimmo Oikarinen.

Chefernas Verstappen-tjafs: “Fokusera på ditt”

idag 14:42
Mercedes stallchef Toto Wolff flörtar fortsatt öppet med F1-världsmästaren Max Verstappen. Hans dito i Red Bull, Christian Horner, har tröttnat: Mercedes är sämre än stall som använder sig av sina egna motorer. Jag tycker det är dags att Toto fokuserar på sitt egna stall, snarare än förarmarknaden.

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

idag 14:28
Marcus Pettersson är näste NHL-spelare som är klar för spel med Tre Kronor i ishockey-VM.