Rodallega sänkte Tottenham. - Foto: Akira Suemori/AP/SCANPIX

Skrällen: Tottenham förlorade mot Wigan

Tottenham, som i veckan avancerade till gruppspelet i Champions League, åkte överraskande på en chockförlust mot Wigan.

LONDON. Tidigare i veckan blev Tottenham för första gången klara för gruppspelet i Champions League efter att ha slagit ut Young Boys.

Det skulle man fira med en vinst mot Wigan, som man körde över med hela 9-1 under föregående säsong. I inledningen av matchen träffade Steve Gohour virket för Wigan. Några mer heta chanser skapades det inte i den första halvleken.

Med 20 minuter kvar av den andra började matchen sakta men säkert att vakna till liv. Men ”Spurs” hade väldigt svårt att skapa några målchanser.

Tottenham-tränaren Harry Redknapp valde att kasta in flera offensiva spelare – som till slut straffade sig. För med tio minuter kvar gjorde Hugo Rodallega matchens enda mål.