Zlatan på den sista träningen med Barcelona.
Zlatan på den sista träningen med Barcelona. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX

Ibrahimovic: ”Vet inte om Pep är rädd för mig”

I kväll blev det klart att Zlatan Ibrahimovic lämnar Barcelona och flyttar till Milan. Svensken talade med pressen efteråt och han är inte nöjd med Pep Guaridola.– Mycket besviken. Jag vet inte om han är rädd för mig. När jag kommer in i ett rum lämnar han det ofta..., säger han.


BARCELONA. Efter förhandlingar i en veckas tid är det nu klart att Zlatan Ibrahimovic, 28, spelar i Milan. Enligt spanska Marca ska en av anledningen till flytten vara all uppståndelse kring honom. Under en längre tid har ”Ibra” ryktas vara på väg bort och efter ett bråk tidigt i höstas med Barcelona-tränaren Pep Guardiola ska deras relation varit rejält frostig.

– Du favoriserar bara Messi. Mig lurar du inte, ska Zlatan ha sagt enligt den spanska tidningen.

För bara några minuter sedan blev övergången officiell och det var en lättad svensk som pratade med pressen utanför Camp Nou.

– Jätteskönt att det är avslutat. Valet var lätt. Och jag är glad att få fortsätta spela på en så hög nivå, säger han enligt Aftonbladet.

Ytterligare en anledning till att Zlatan väljer att lämna storklubben ska vara just Barcelonatränaren.

– Problemet var att Guardiola inte ville ha mig. Han har tagit glädjen ifrån mig, men nu återkommer den. Jag lämnar inte Barcelona på grund av staden, jag lämnar den på grund av filosofin.

På frågan om Zlatan är besviken på tränaren svarade han:

– Mycket besviken. Jag vet inte om han är rädd för mig. När jag kommer in i ett rum lämnar han det ofta...

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!