Torsdag 13 Maj
Stockholm

Wenger anmäld till FA

Arsene Wenger är nu anmäld inför FA efter sina uttalanden.
1 av 2
Arsene Wenger är nu anmäld inför FA efter sina uttalanden. Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Tony Pulis är rasande på den legendariske Arsenalmanagern.
2 av 2
Tony Pulis är rasande på den legendariske Arsenalmanagern. Foto: TOM HEVEZI/AP/SCANPIX

Stokes manager Tony Pulis är rasande på Arsenaltränaren Arsene Wenger efter 2-1 förlusten.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

STOKE. Det var tidigare en ansträngd relation mellan klubbarna Arsenal och Stoke City, efter bland annat Aaron Ramseys benbrott på Stokes hemmaplan förra säsongen. Nu rasar Stokes manager Tony Pulis mot Arsene Wenger.

– Det han sa var fullständigt vidrigt och fel, jag förväntade mig betydligt bättre uppträdande av en manager med hans dignitet, säger Pulis till Mirrorfootball.

Det var efter matchen mellan Tottenham och Stoke som Arsenaltränaren gick ut i media och kallade laget för en "Rugbyklubb", men gick även i hård attack mot Stokes lagkapten Ryan Shawcross - mannen som kan ha förstört Aaron Ramseys karriär.

– När du kollar på hur Shawcross puttade målvakten Gomes och hur Robert Huth såg till att keepern inte kom fram till bollen, så kan ingen människa kalla det något annat än rubgyspel, sade Wenger.

– Det är uppenbart Arsene går ut i media och säger sådana saker, han vill så klart påverka domarna, vi i Stoke har nu anmält honom till FA och vi ser även över hur vi skulle kunna gå vidare, avslutar Tony Pulis.

Kommentera
Kopiera länk
Dela