Pato & Ronaldinho var på spelhumör när Zlatan tittade på.
Pato & Ronaldinho var på spelhumör när Zlatan tittade på. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Milan bjöd Zlatan på stor show

Zlatan Ibrahimovic satt på läktaren och fick se sitt nya lag bjuda på fotbollsgodis. Den anrika klubben körde över Lecce med 4-0.

Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

MILANO. Det brasilianska stjärnskottet Alexandre Pato öppnade målskyttet i den 16:e minuten. Anfallaren löpte sig fri och sköt ett skott som gick in via stolpen. 2-0-målet kom på en hörna efter att mittbacken Thiago Silva petat in bollen efter att ha fått flera försök.

Ronaldinho var på det gamla goda spelhumöret och låg bakom 3-0-målet. Den förre Barcelonaspelaren hittade in till Pato med ett delikat instick och 20-åringen rullade säkert in bollen i mål. Anfallaren hade ytterligare en boll i mål, men det blåstes av för offside.

I den andra halvleken avtog den sprudlande offensiven, men trots det blev det ytterligare ett mål. Efter bra spel av Milan hittade bollen fram till Filippo Inzaghi som sköt in 4-0-målet.

Zlatan Ibrahimovic såg ut att njuta uppe på VIP-läktaren.