Wenger förnekar Arshavin

Arsenalcoachen verkar inte överdrivet intresserad av att ryssen ska värvas.


Rapporter i flera medier säger Zenit St. Petersburg och Arsenal är överens om en lösensumma för Andrej Arshavin. Men Londonlagets tränare, Arsene Wenger, förnekar att så är fallet. I ärlighetens namn verkar han överhuvudtaget inte speciellt angelägen om att ryssen ska komma.

– Det är inte sant att vi kommit överens om en övergångssumma. Vi är inte ens nära att komma fram till en lösning, varken gällande Arshavin eller någon annan. För tillfället är det tyst, säger Wenger till Sky Sports, och fortsätter lite spydigt:

– Jag gillar kvalitétsfotboll. Det är viktigare än att få hit ytterligare en spelare. Tiden är kort och för tillfället koncentrerar jag mig på matchen i morgon.

Matchen i morgon, onsdag, gäller den på bortaplan mot Everton. För att inte tappa mer än man redan gjort i ligan kräver Wenger att allt fokus tas bort från en eventuell Arshavinaffär och riktas mot Goodison Park.

– För mig stör det här ingenting. Vad som är viktigt nu är att laget fortsätter att fokusera på ligan, FA Cupen och Champions League.

Fransmannen passar dessutom på att förneka sitt intresse för Manchester Citys Micah Richards. Wenger gillar backen, men mer än så är det inte, hävdar han.

Skrivet av:

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

1 timme sedan
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

1 timme sedan
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

1 timme sedan
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

2 timmar sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.