Lördag 29 Jan
Stockholm

Wenger förnekar Arshavin

Arsenalcoachen verkar inte överdrivet intresserad av att ryssen ska värvas.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Rapporter i flera medier säger Zenit St. Petersburg och Arsenal är överens om en lösensumma för Andrej Arshavin. Men Londonlagets tränare, Arsene Wenger, förnekar att så är fallet. I ärlighetens namn verkar han överhuvudtaget inte speciellt angelägen om att ryssen ska komma.

– Det är inte sant att vi kommit överens om en övergångssumma. Vi är inte ens nära att komma fram till en lösning, varken gällande Arshavin eller någon annan. För tillfället är det tyst, säger Wenger till Sky Sports, och fortsätter lite spydigt:

– Jag gillar kvalitétsfotboll. Det är viktigare än att få hit ytterligare en spelare. Tiden är kort och för tillfället koncentrerar jag mig på matchen i morgon.

Matchen i morgon, onsdag, gäller den på bortaplan mot Everton. För att inte tappa mer än man redan gjort i ligan kräver Wenger att allt fokus tas bort från en eventuell Arshavinaffär och riktas mot Goodison Park.

– För mig stör det här ingenting. Vad som är viktigt nu är att laget fortsätter att fokusera på ligan, FA Cupen och Champions League.

Fransmannen passar dessutom på att förneka sitt intresse för Manchester Citys Micah Richards. Wenger gillar backen, men mer än så är det inte, hävdar han.

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela