Fernando Torres vill se förändring.
1 av 2
Fernando Torres vill se förändring. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Det blev ingen flytt för Torres den här sommaren.
2 av 2
Det blev ingen flytt för Torres den här sommaren. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Torres kräver ägarbyte

Fernando Torres har fått nog. Nu vill han se någon ta över Liverpool - och göra klubben stark igen.


LIVERPOOL. Det är inte bara supportrarna som har fått nog. Nu har även Liverpools spanske anfallsstjärna Fernando Torres tröttnat på de amerikanska ägarna och kräver förändring.

– Det är fundamentalt att nya ägare kommer och kan göra oss till ett slagkraftigt lag igen, säger den 26-årige strikern till radioprogrammet Cadena Cope.

Han fortsätter med en stor optimism:

– Vi är inte så långt efter. Vi hade en förskräcklig säsong sist men året innan dess så var vi endast fyra poäng bakom Manchester United (som vann ligan). Förhoppningsvis hittar vi någon som kan köpa klubben och som gör det möjligt för Liverpool att utmana Chelsea och United ekonomiskt.

"Alltid sagt att jag skulle stanna"

Det ryktades och pratades otroligt mycket om just Fernando Torres den här sommaren. Många menade att han hade gjort sitt i Merseysideklubben och att han förmodligen skulle lämna för antingen Barcelona, Manchester City eller Chelsea.

Men någon flytt blev det inte för "El Niño".

– Klubben fick ett par bud och de förkastade alla. Där tar det stopp. Alla trodde att jag skulle lämna för spel i Spanien efter VM när det egentligen aldrig var aktuellt.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!