Michael Owen i en Liverpooltröja.
Michael Owen i en Liverpooltröja. - Foto: LIVERPOOL.TV

Spelaren som får hela fotbollsvärlden att rasa

Michael Owen lämnade Liverpool inför säsongen 2004/05 för att spela i Real Madrid. Nu spelar han för Merseysideklubbens ärkerival Manchester United, men i dag tog han åter på sig en Liverpooltröja.


LIVERPOOL. Det var under hyllningsmatchen för Liverpools legendariske mittback Jamie Carragher som Michael Owen valde att ställa upp och spela med sin gamle lagkamrat.

Matchen slutade 4-1 till Liverpool, men det är varken resultatet eller hyllningarna folk kommer att minnas av den här matchen. Michael Owen, valde att dra på sig sin gamla tröja. Manchester Unitedspelaren spelade i Liverpool.

– Han är min bäste vän inom fotbollen och jag tror att det krävdes väldigt mycket mod från Owen att ställa upp i den här matchen, säger Carragher till The Sun efter matchen.

Enligt rapporter från matchen ska den gamle Liverpoolanfallaren fått utstå extrema häcklerier från Anfield Road-publiken.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Rögles svit sprack – Skellefteå vann första finalen

Drömmål gav Vittsjö första segern

Ett drömmål på frispark gav Vittsjö första segern i damallsvenskan. Heidi Kollanen knorrade in en frispark i 2–0-segern över nykomlingen AIK.

Säsongens första Värnamo-vinst – Zeljkovic hjälte

Värnamo tog säsongens första seger i allsvenskan. Det kan laget tacka Ajdin Zeljkovic för.

Felfritt igen av von Eckermann – svensk ledning

1 timme sedan
Henrik von Eckermann behåller ledningen i världscupfinalen i Riyad inför den sista omgången.

"Svennis" rörd av hyllningarna på Gamla Ullevi

1 timme sedan
1982 lyfte han IFK Göteborg till Europas topp. 42 år efter chocksegern i Uefacupen är Sven-Göran Eriksson på avskedsturné. "Svennis" hyllades på ett välfyllt Gamla Ullevi av klubben där hans tränarkarriär tog superfart.

Fördel Chelsea – vann svenskmötet i Barcelona

1 timme sedan
Det är fördel Chelsea i Champions League-semifinalen mot Barcelona. Johanna Rytting Kaneryds lag vann överraskande på bortaplan över Fridolina Rolfös klubb i den första matchen med 1–0.