Wayne Rooney kan var apå väg att lämna England och fly till Spanien.
1 av 2
Wayne Rooney kan var apå väg att lämna England och fly till Spanien. - Foto: Julie Jacobson/AP/SCANPIX
Rooney har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt med United.
2 av 2
Rooney har fortfarande inte skrivit på ett nytt kontrakt med United. - Foto: Bernat Armangue/AP/SCANPIX

Rooney kan fly till Spanien

Wayne Rooney dröjer med kontraktsförhandlingarna.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

MANCHESTER. Det är mycket som går snett för Wayne Rooney just nu. Avslöjandena om en prostitutionsskandal överraskade hela fotbollengland och inte minst hans fru Coleen, som fick reda på det hela genom ett sms.

I dag skriver dessutom The Sun att den 24-årige anfallaren inte har skrivit på ett nytt kontrakt med Manchester United - trots att tränaren Sir Alex Ferguson hade blivit lovad att stjärnan skulle göra det.

– Om Rooney inte skriver på ända till nästa sommar så kommer hans marknadsvärde att sjunka rejält, Manchester United kommer att förlora miljonbelopp och han (Rooney) kommer kunna spela för vilken klubb han än vill, säger en källa enligt sajten.

Det var menat att Rooney skulle träffa klubbens vd David Gill för två veckor sedan. Något som alltså fortfarande inte har hänt. Spekulationerna om att han skulle vara på väg att lämna England efter att förhållandet med hans hustru kallnat rejält är många. Speciellt då hans förre lagkamrat Cristiano Ronaldo vid flera tillfällen har uttryckt sin vilja att spela tillsammans med den engelske landslagsanfallaren i Real Madrid.

/
/
/
/
/
VM
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!