Rooney kommer få ett hett mottagande på Goodison Park i helgen.
1 av 2
Rooney kommer få ett hett mottagande på Goodison Park i helgen. - Foto: Michael Probst/AP/SCANPIX
2 av 2
- Foto: Jon Supar/AP/SCANPIX

”Rooney kommer slaktas från läktaren”

Efter klubbytet från Everton till Manchester United har Wayne Rooney håntas flera gånger på Goodison Park. I helgen väntas mottagandet att bli värre än tidigare.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

MANCHESTER. Det stormar rejält kring Wayne Rooney. Tidigare i veckan kom det fram uppgifter om att superstjärnan köpt sex av en lyxprostituerad under tiden hans fru var gravid. Något som inte verkar ha påverkat 24-åringen.

– Han verkar vara sitt vanliga jag, men jag har inte haft några djupa samtal med honom. Vi umgås inte så nära, säger landslagskamraten Phil Jagielka enligt The Sun.

I helgen ställs Manchester United mot hans gamla lag, Everton, och fansen förväntas vara tuffa mot honom. Även i tidigare möten har den engelske landslagsanfallaren hånas för sitt klubbyte – men det verkar bli ännu värre den här gången med tanke på skandalen.

– Det finns en stor chans att han blir slaktad från läktarplats. Normalt sett får han höra en hel del, och jag ser verkligen ingen anledning till att det skulle bli annorlunda nu, säger Evertonspelaren Jagileka.

Rooneys mål mot Schweiz i tisdags:

/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Ali: "Tensta har inte haft något fotbollsproffs"

1 timme sedan

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

2 timmar sedan
Minst tolv svenskar, förmodligen betydligt fler, kommer att få spela NHL-slutspel. Det står klart sedan Florida, Boston, Carolina och Dallas har ordnat biljett efter tidigare klara New York Rangers.

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.