Samuel Eto'o räds ingen.
1 av 2
Samuel Eto'o räds ingen. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic har lovat segrar.
2 av 2
Zlatan Ibrahimovic har lovat segrar. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Eto'os motattack: "Vi är inte rädda för er"

Samuel Eto'o har fått nog av Zlatan Ibrahimovics snack.


MILANO. Zlatan Ibrahimovic har lovat att vinna allting med Milan och hotat sin förra klubb, Inter, vid flera tillfällen.

Nu går ärkerivalens Samuel Eto'o till motattack.

– De enda vi är rädda för i Europa är Barcelona och Real Madrid. De är starkast, men vi lyckades ändå slå dem och alla andra i fjol. Det tänker vi fortsätta med, säger den kamerunanske anfallaren till Football Italia.

Medan Milan värvade spelare som bland annat Robinho och just Ibrahimovic var Inter inte lika aktiva under transferfönstret. Men det ska inte vara några problem menar Eto'o.

– Alla pratar om Milan och Roma på grund av deras värvningar. Men vi har en fantastisk trupp som kan fortsätta nå stora framgångar. Jag respekterar alla men räds ingen, för mig finns inte rädsla inom fotbollen.

/
/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

Hammarby värvar mittback från Bundesliga

1 timme sedan
Övergångsfönstret stängdes i går, men först nu blir Hammarbys sista värvning officiell.

Larmet: Stor risk att luta sig mot tv-pengar

1 timme sedan
Många allsvenska klubbar förlitar sig till stor del på tv-pengar som intäkt. Då tornar framtidens tv-avtal upp sig som ett stort orosmoln – risken är att klyftorna i allsvenskan ökar. De mindre klubbarna kommer få det tuffare, säger Carlos Esterling på revisionsföretaget EY.

Bortafacit talar för Häcken: “Skapar känslor”

2 timmar sedan
1–2-förlust senast, men inför kvällens retur lever hoppet om semifinal i Champions League för Häcken. Vi är inte lika säkra som PSG att de är klara för semifinal, säger tränaren Mak Lind. Årets bortafacit talar för Göteborgslaget.

Världsmästaren missar VM efter misstaget: "Skäms"

3 timmar sedan
Han har tolv VM-guld i olika former av bänkpress. Men Eddie Berglund kommer inte få tävla i bänkpress-VM i Texas i år. Svenska styrkelyftförbundet missade nämligen att anmäla medaljkandidaten.

Stjärnan: Ta utebliven mens på större allvar

3 timmar sedan
Efter ett oväntat svagt resultat i OS-tremilen 2022 började skidstjärnan Ebba Andersson leta fel. Var det kanske konstigt att hon inte fått mens på länge? Är menstruationen utebliven eller oregelbunden är det ett tecken på någonting, säger hon till Aftonbladet.