Berlusconi inte rädd att förlora Zlatan.
1 av 2
Berlusconi inte rädd att förlora Zlatan. - Foto: Alexei Nikolsky/AP/SCANPIX
Zlatan med vicepresidenten och Robinho.
2 av 2
Zlatan med vicepresidenten och Robinho. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

Berlusconi: ”Zlatan kommer stanna länge i Milan”

Milans ägare Silvio Berlusconi är inte rädd att Zlatan Ibrahimovic ska lämna klubben tidigt.


Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

MILANO. I dag kliver Zlatan Ibrahimovic in i serie a-livet igen. Den svenske superstjärnan förväntas finnas med från start i kvällens möte med Cesena. Klubbens ägare, tillika Italiens premiärminister, Silvio Berlusconi ser gärna sina anfallsstjärnor Alexandre Pato, Robinho, Ronaldinho och ”Ibra” från start.

– Jag är inte precis den sist tillkomne i fotbollsvärlden, så jag tror att jag kan säga mitt. Jag har förklarat för Allegri hur jag ser på saken och han vet att jag har velat sätta ihop ett mycket spektakulärt Milan, som kan underhålla, där alla de bästa spelarna kan spela samtidigt, om de är friska, säger han till La Gazzetta dello Sport.

Den inflytelserika ägaren är dock inte rädd att förlora sitt superköp från Barcelona.

– Nej, för i Milan finns en perfekt miljö där alla mår bra. Och jag är övertygad om att också han kommer att stanna länge hos oss, säger han.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

1 timme sedan
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.

Svenskens galna dag – från birdiefest till haveri

idag 17:40
Påsken brukar symbolisera kasten mellan förtvivlan och hopp. Sebastian Söderbergs golfrunda på skärtorsdagen var vältajmad – och en av de galnare på Europatouren.

Mittfältaren anklagas för bettingbrott – igen

idag 15:51
Sandro Tonali har redan stängts av från all fotboll i tio månader. Nu anklagas Newcastlespelaren på nytt, för 50 bettingbrott under sin korta tid i England.