Everton stod för en sanslös upphämtning.
Everton stod för en sanslös upphämtning. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX

Evertons makalösa upphämtning

Everton låg under med 3-1 när klockan tickade upp på tilläggstid. Då klev Tim Cahill och Mikel Arteta fram och smällde in varsitt mål.

What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LIVERPOOL. Manchester United valde att vila Wayne Rooney efter sexskandalen som kom fram förra veckan.

– Vi bestämde oss för det här helt enkelt eftersom han utsätts för ruskiga trakasserier här. Vi ville inte utsätta honom för det, sade Sir Alex om valet att inte ta med stjärnan till Sky Sports.

Everton pressade på i början och det lönade sig. Med fem minuter kvar av den första halvleken kom målet. Mikel Arteta kom helt fri och sköt ett skott som Edwin van der Saar räddade. Leon Osman snappade upp returen och hittade till Steven Pienaar som sköt in ledningsmålet.

Ledningen stod sig bara ett par minuter. Nani hittade in till en djupledslöpande Darren Fletcher som vinklade in kvitteringen. Direkt i den andra övertog Alex Fergusons mannar ledningen. Ett inlägg från högerkanten av Nani nådde Nemanja Vidic panna. Bara en halvtimme senare utökade Dimitar Berbatov ledningen. När klockan tickade upp mot 90 minuter trodde de flesta att det var en säker seger för bortalaget.

Evertons Tim Cahill vill dock annat. Australiensaren nickade in 3-1 i den 91:a minuten. Och tre minutera senare fastställde Mikel Arteta den makalösa upphämtningen.

/
/

Pettersson näste NHL-spelare klar för VM

Lukas om bytet: "Skidskytte är inte så enkelt"

Johannes Lukas tackar för tiden han fick med Stina Nilsson. Även om succén uteblev. Man får inte tänka att skidskytte är så enkelt, säger landslagstränaren.

Stina Nilsson byter sport – lägger av med skidskyttet

Stina Nilsson lämnade en framgångsrik längdkarriär för att satsa på skidskytte. Nu byter hon sport igen.

VAR-domare anklagades av PL-klubb - ska döma EM

Uefa ger VAR-domaren Stuart Attwell grönt ljus att döma EM i Tyskland i sommar. Detta efter att Attwell anklagats för att döma emot Nottingham Forest i matchen mot Everton.