Fernando Torres har inte imponerat.
1 av 2
Fernando Torres har inte imponerat. - Foto: Tim Hales/AP/SCANPIX
Tränaren Roy Hodgson försvarar sin anfallare.
2 av 2
Tränaren Roy Hodgson försvarar sin anfallare. - Foto: Ibrahim Usta/AP/SCANPIX

Hodgson försvarar "diaboliske" Torres

Fernando Torres sågades rejält för sin insats mot Birmingham. Nu försvaras han av sin tränare.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LIVERPOOL. Anfallaren Fernando Torres har inte imponerat på någon den senaste tiden. Den långe spanjoren gjorde en direkt usel match när Liverpool spelade 0-0 hemma mot Sebastian Larssons Birmingham i går och efter matchen sågades han rejält av den förre Liverpoolspelaren Jamie Redknapp, som kallade Torres insats för "diabolisk".

Krisklubbens tränare Roy Hodgson försvarar dock Torres och menar att han snart är tillbaka på riktigt.

– Torres jobbade väldigt hårt för laget. Mot slutet blev han konstant sliten av Birminghams spelare, men när han kom ned mot mitten orsakade han problem för dem. Vi vet att han inte har spelat många matcher men jag är inte orolig för honom. Han kommer att bli bättre ju längre säsongen lider, sade tränaren i går.

Många menar att Liverpool kommer att missa Champions League-platserna även den här säsongen. Men efter fem spelade omgångar och med fem ihopskrapade poäng vägrar Hodgson att säga att säsongen kommer att bli ett misslyckande.

– Om du frågar mig om Liverpool kan vinna ligan så vet jag inte. Jag finner det föga underhållande att diskutera om vem som kan vinna ligan i september, sade han.

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!