Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Rooney: "Jag vill spela"

Sir Alex Ferguson.
1 av 2

Sir Alex Ferguson.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Wayne Rooney vill spela igen.
2 av 2

Wayne Rooney vill spela igen.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Sport | 13/09/2010 10:40

Wayne Rooney behöver ingen paus från fotbollen.

MANCHESTER. Den senaste tidens sexskandaler har fått den annars så stenhårde Wayne Rooney att vekna rejält. I lördags stod han över bortamatchen mot Everton och han har bland annat släppt ett pressmeddelande där han vädjar till alla att låta honom och hans fru Coleen vara ifred.

Men att han vill tillbaka till fotbollen så fort som möjligt råder det ändå inget tviviel om. Enligt Daily Mail blev anfallaren både besviken och överraskad när han fick höra att han inte skulle få vara med mot Everton och har därför bett tränaren Sir Alex Ferguson om att bli uttagen till Champions League-matchen mot Glasgow Ranger på tisdag.

Enligt uppgifter har Ferguson och Rooney pratats vid, och där ska anfallaren ha förklarat att han inte behöver en paus och att han kan spela. Och kanske är det ändå bättre om Rooney får spela? Det gick nämligen inte så bra för Manchester United mot Everton, som hämtade upp en 1-3-underläge på övertid.