Johan Cruyff hyllar Barcelonas spel

Tyckte laget spelade bättre än på flera år i 1-1-matchen mot Santander.


Han är en av tidernas störste i Barcelona både som spelare och tränare. När Johan Cruyff pratar brukar folket kring FC Barcelona lyssna. Efter lördagens oavgjorda resultat hemma mot Racing Santander har Barcelona bara tagit en poäng på de två inledande matcherna. Johan Cruyff är inte alls orolig:

– Matchen Bara-Racing hade två dåliga grejer, bara två: resultatet och skadan på Hleb. resten gjorde mig entusiastisk, skriver Johan Cruyff i sin veckokrönika i El Periódico de Catalunya.

Holländaren – som är en folkhjälte i Katalonien sedan han döpte sin son till det av Francoregimen förbjudna katalanska namnet Jordi – menar att matchen mot Racing Santander var en av de bästa laget spelat på flera år "och då pratar jag inte om känslor, utan om fakta". Om nue tränaren Pep Guardiola säger Cruyff att han "varken är okunnig eller självmordsbenägen. Han ser, analyserar och tar beslut."

Skrivet av:

Relaterat
Senaste nytt

Newcastle tog första CL-segern på 20 år – slog PSG

1 timme sedan

USA tog sjunde raka VM-guldet efter Biles show

2 timmar sedan
USA är världsmästare i laggymnastik för sjunde gången i följd. Detta efter en rejäl uppvisning av storstjärnan Simone Biles under finalen i Antwerpen.

Hattrick för Troock – stoppade Nybros segertrend

2 timmar sedan
Nykomlingen Nybros segertrend är över. 0–6 hemma mot AIK blev klubbens första förlust i hockeyallsvenskan. Jag tror det var en läropeng för oss, säger tränaren Tommy Samuelsson till TV4 Play.

Nilsson kan avgå: "Ett av alla tänkbara alternativ"

igår 20:20
Karl-Erik Nilsson överväger att avgå efter kritiken. Det berättar Riksidrottsförbundets ordförande för Göteborgs-Posten. "Det är ett av alla tänkbara alternativ", skriver han.

Gör som Sörenstam – spelar mot herrarna

igår 17:30
Amerikanskan Lexi Thompson kommer att pegga upp på nästa veckas PGA-tourtävling i Nevada.

Fotbolls-VM firar 100 år – spelas i sex länder

igår 17:28
Fotbolls-VM firar 100 år 2030 – vilket firas stort och brett. Slutspelet ska spelas på tre kontinenter och i sex länder. "I en splittrad värld är fotbollen enande", säger Fifa-ordföranden Gianni Infantino.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.