Lördag 1 Okt
Stockholm

Raúl satsar på Champions League

Passar på att hylla ärkerivalernas superstjärna, Lionel Messi.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Att det går sämre för Real Madrid och betydligt mycket bättre för Barcelona är det väl ingen som säger emot. Med hela tolv poäng mellan lagen, är det inte så mycket som tyder på att Real kan hämta upp "Blaugranas" försprång. Trots att det återstår 18 matcher, anser Ral att en Champions League-titel ligger mycket bättre till än en La Liga-vinst.

– Det är tydligt att det är mer genomförbart att vinna Champions League än ligan, säger kaptenen.

Real Madrid-ikonen har dock inte gett upp men han menar att det kan bli komplicerat om inte Barcelona tappar lite av sitt spel.

– Det är inte omöjligt att vinna detta, men om Barcelona fortsätter som de spelar nu så kommer det att bli väldigt svårt. Säsongen är lång och den andra omgången har nyss börjat, och det kan vara här som de gör misstagen. Det är dock klart att det är vi som inte får göra många fler, konstaterar Ral enligt spanska Sport.

Hyllar Messi

31-åringen passar dessutom på att hylla rivalernas bästa spelare, Leo Messi. Ral klassar honom som världens bästa fotbollsspelare och menar att det är en njutning att se argentinaren på planen.

– Det är tydligt att Messi är en väldigt stor spelare. Han är för tillfället den bäste, det är han som byter mönstret mest.

Härtat i Madrid

Helt sjukt, Messi!

Skrivet av:

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.