Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Glöm Champions League, Zlatan - Barça vinner

- 14/09/2010, 16:43 -
I stället blir det hans gamla klubb Barcelona som gör det, menar Expekt.
1 av 2

I stället blir det hans gamla klubb Barcelona som gör det, menar Expekt.

Manu Fernandez/AP/SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic vinner inte Champions League.
2 av 2

Zlatan Ibrahimovic vinner inte Champions League.

Luigi Vasini/AP/SCANPIX

Zlatan Ibrahimovic Champions League-förbannelse kommer att fortsätta leva. I alla fall om man väljer att tro på Expekts odds.

BARCELONA. I kväll sparkar Champions League igång och då gör även säsongen det på riktigt. Lag som Bayern München, Real Madrid, Milan, Inter, Manchester United och Chelsea ska göra upp om Europas finaste klubblagstitel.

Vem som vinner får alla fotbollsälskare reda på den 28:e maj 2011 när finalen avgörs på Wembley Stadium.

Spelbolaget Expekt vet å andra sidan redan vem som vinner. Och det är ingen annan än Pep Guardiolas mannar som återigen får lyfta den åtråvärda pokalen.

– Det är Barcelona som är favoriter, säger Christian Bönnelyche, Sverigechef på Expekt, till Nyheter24.

Oddsen för att "Blaugrana" ska lyfta få lyfta pokalen ligger nämligen på 3.75 gånger pengarna. Men de får stenhård konkurrens från ärkerivalen Real Madrid, som ligger på 5.50 gånger pengarna.

Svenskarna uträknade

Svenskarnas chans att få lyfta pokalen är dock rätt begränsade. Exepekts odds för att Zlatan Ibrahimovics Milan vinner ligger på höga 19 gånger pengarna. Desto bättre för Kim Källströms Lyon är det inte heller, vars odds ligger på 51.

Och lägger man pengar på att Emir Bajrami och hans Twente kommer att vinna Champions League så slösar man endast på pengar. Oddsen ligger på hela 150 gånger pengarna där.