I stället blir det hans gamla klubb Barcelona som gör det, menar Expekt.
1 av 2
I stället blir det hans gamla klubb Barcelona som gör det, menar Expekt. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX
Zlatan Ibrahimovic vinner inte Champions League.
2 av 2
Zlatan Ibrahimovic vinner inte Champions League. - Foto: Luigi Vasini/AP/SCANPIX

Glöm Champions League, Zlatan - Barça vinner

Zlatan Ibrahimovic Champions League-förbannelse kommer att fortsätta leva. I alla fall om man väljer att tro på Expekts odds.


Här är oddslistan

Barcelona: 3,75

Real Madrid: 5,50

Chelsea: 7,0

Manchester United: 8,50

Bayern München: 13,0

Inter: 13,0

Lag med svenskar

Milan: 19,0

Lyon: 51,0

Twente: 150,0

BARCELONA. I kväll sparkar Champions League igång och då gör även säsongen det på riktigt. Lag som Bayern München, Real Madrid, Milan, Inter, Manchester United och Chelsea ska göra upp om Europas finaste klubblagstitel.

Vem som vinner får alla fotbollsälskare reda på den 28:e maj 2011 när finalen avgörs på Wembley Stadium.

Spelbolaget Expekt vet å andra sidan redan vem som vinner. Och det är ingen annan än Pep Guardiolas mannar som återigen får lyfta den åtråvärda pokalen.

– Det är Barcelona som är favoriter, säger Christian Bönnelyche, Sverigechef på Expekt, till Nyheter24.

Oddsen för att "Blaugrana" ska lyfta få lyfta pokalen ligger nämligen på 3.75 gånger pengarna. Men de får stenhård konkurrens från ärkerivalen Real Madrid, som ligger på 5.50 gånger pengarna.

Svenskarna uträknade

Svenskarnas chans att få lyfta pokalen är dock rätt begränsade. Exepekts odds för att Zlatan Ibrahimovics Milan vinner ligger på höga 19 gånger pengarna. Desto bättre för Kim Källströms Lyon är det inte heller, vars odds ligger på 51.

Och lägger man pengar på att Emir Bajrami och hans Twente kommer att vinna Champions League så slösar man endast på pengar. Oddsen ligger på hela 150 gånger pengarna där.

/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Brynäs lycka – det händer nu

Brynäs glädjekväll – tillbaka i SHL

Efter exakt 13 månader är Brynäs tillbaka i SHL. Doldisen Oliver Tärnström, 21, sköt två mål när Brynäs besegrade Djurgården på bortaplan med 3–1. Och den klassiska klubben från Gävle är tillbaka efter 4–0 i matcher i finalserien.

Lamt Tre Kronor förlorade mot Finland

2 timmar sedan
Tre Kronor var alldeles för tamt i första perioden och Finland kunde därmed göra två matchavgörande mål i det tredje mötet av fyra. Vi kommer inte in i närkampsspelet och var långsamma, säger förbundskaptenen Sam Hallam.

Publikfest i Partille – men Sävehof utan chans

2 timmar sedan
Sävehof var chanslöst i den första kvartsfinalen mot landslagsstjärnan Jim Gottfridsson och hans kompisar i Flensburg-Handewitt. Den tyska storklubben vann med 41–30 och lär knappast gå bort sig i returen i nästa vecka.

Ytterligare 1,5 miljarder till gymnastikläkarens offer

3 timmar sedan
FBI:s misslyckande gör att den amerikanska staten nu får betala motsvarande 1,5 miljarder kronor sammanlagt till ett hundratal offer för gymnastikläkaren Larry Nassars övergrepp.

Ryska fäktare nobbar OS-kval

idag 16:56
Det blir inga ryska fäktare i OS i Paris. Ryssarna bojkottar kvalen till OS.