Skräckskada på Valencia – när United kryssade

Manchester United lyckades inte besegra Rangers på Old Trafford. I andra halvlek bröt dessutom Antonio Valencia foten.

MANCHESTER. Manchester United, med Wayne Rooney tillbaka i startelvan efter sexskandalen, hade svårt att skapa några farliga målchanser. Den hetaste hade mexikanaren Javier Hernández som nickade precis utanför krysset efter tio spelare minuter. Några mera heta chanser skapades inte.

I den andra halvleken åkte storlaget på ett riktigt tungt avbräck. Antonio Valencia skulle ta sig förbi Kirk Broadfoot, men tacklades av den hårde skotten. Den snabbte yttern fastnade med foten vid landingen och vred foten ett halvt varv.

Flera läkare rusade in på planen och efter ett långt uppehåll kunde han bäras av planen med syrmask för ansiktet. Matchen slutade 0-0 och det var inte ett resultatet som Alex Ferguson hade önskat sig.

Se incidenten här. Varning för starka bilder!