Barcelona showade mot Panathinaikos.
Barcelona showade mot Panathinaikos. - Foto: Manu Fernandez/AP/SCANPIX

Vilken show, Barça

Efter chockförlusten mot Hercules i helgen hade Barcelona ikväll chansen att revanschera sig inför hemmapubliken – och som man tog den. Panathinaikos hade inget att säga till om och efter en total överkörning från Katalanerna skrevs slutresultatet till 5-1.

BARCELONA. Men det var Panathinaikos som tog ledningen efter 20 minuters spel. Sidney Govou sprang sig fri och placerade kyligt in bollen vänstra hörnet.

Gästernas ledning stod sig dock inte länge. Redan två minuter senare lobbade Lionel Messi in kvitteringen efter en fantastisk passning från Xavi.

Messi nätade dubbelt

David Villa utökade sedan ledningen i den 34:e minuten innan Lionel Messi sköt in 3-1 minuten innan paus.

I andra halvlek fortsatte Barcelona att skapa chanser, vilket också gav utdelning. Dani Alves och inhoppande Pedro satte varsitt mål i 5-1-segern.