Här sparkar Zlatan Ibrahimovic sin lagkamrat bakifrån.
1 av 3
Här sparkar Zlatan Ibrahimovic sin lagkamrat bakifrån.
Spelarna ser inte så glada ut.
2 av 3
Spelarna ser inte så glada ut.
Rodney Strasser uppskattar inte sparken.
3 av 3
Rodney Strasser uppskattar inte sparken.

Zlatan karatesparkade chockad lagkamrat

Den svenske storstjärnan sparkade till en lagkamrat under träning - och det var inte glada miner som visades från spelarna.


Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

MILANO. Zlatan Ibrahimovic fortsätter att skapa rubriker. Nu är det dock inte efter tjafs med Barcelona eller med den gamle tränaren Pep Guardiola.

Under en träning syns den svenske anfallaren sparka den 20-årige mittfältaren Rodney Strasser på axeln bakifrån. Om det är på skoj eller inte är oklart, men tydligt är det ändå att sparken var hyfsat hård och att Strasser, som vände sig om och såg besvärad ut, inte uppskattade sparken nämnvärt mycket.

Landslagskaptenen brydde sig dock inte och gick bara därifrån.

I kväll inleder Milan sitt Champions League-äventyr när "rossoneri" tar emot Auxerre. Då förväntas Ibra få starta och kanske kan han sparka in bollen i mål i stället.

Här sparkar Zlatan sin lagkamrat

/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Åberg fortsätter imponera – är med i toppen

Kittel tog hem världscupfinalen – favoriten diskad

1 timme sedan
Det blev succé för Patrik Kittel och hästen Touchdown i världscupfinalen i dressyrens fria program. Ritten räckt hela vägen till seger – Sveriges första på 26 år. Jag kan inte förstå vad som har hänt, säger Kittel i SVT efter segern. Favoriten, brittiska Charlotte Fry på hästen Everdale, diskades.

Finländsk revansch – svensk förlust i förlängning

1 timme sedan
Seger i första matchen blev till förlust i den andra. Finland tog revansch på Tre Kronor och vann den andra landskampen inför VM med 2–1 efter förlängning. Oskarshamns Ahti Oksanen gjorde segermålet.

Norske NHL-stjärnan vill spela VM

1 timme sedan
Norske NHL-stjärnan Mats Zuccarello öppnar för att spela VM.

Friidrotten sågas för OS-prispengar

3 timmar sedan
Friidrottens beslut att betala ut prispengar i OS sågas av de andra förbunden. "Man kan inte och borde inte sätta en prislapp på ett olympiskt guld", säger de sommarolympiska idrottsförbundens organisation i ett uttalande.

Stjärnan riskerar att missa FA-cupsemifinalen

idag 16:48
Erling Braut Haaland dras med skadebekymmer och riskerar att missa Manchester Citys FA-cupsemifinal på Wembley på lördagen.