Titta här - Zlatan har gjort det förr

- 15/09/2010, 14:05 -
Stackars domare som fick gå emellan Olivier Dacourts och Zlatan Ibrahimovics storbråk.
1 av 2

Stackars domare som fick gå emellan Olivier Dacourts och Zlatan Ibrahimovics storbråk.

Det är inte första gången Zlatan Ibrahimovic "tvingas" ta till hårdhandskarna.
2 av 2

Det är inte första gången Zlatan Ibrahimovic "tvingas" ta till hårdhandskarna.

I går kablades det ut bilder där Zlatan Ibrahmiovic sparkade till sin lagkamrat. Men kolla här. Det är inte första gången Zlatan Ibrahimovic "tvingas" ta till hårdhandskarna.

MILANO. Att Zlatan Ibrahimovic har en attityd som kan vara något svårkontrollerad är ingen hemlighet. Efter hans turbulenta tid i Barcelona har den svenske landslagsanfallaren flytt, eller flyttat bara, till Milan där han hoppas på en nytändning.

Men allt är inte frid och fröjd i hans nya klubb. Nyligen publicerades det bilder där den snart 29-årige anfallaren, till synes helt oprovocerat, sparkade till den 20-årige Rodney Strasser bakifrån. Sierra Leone-mittfältaren vände sig om och var klart och tydligt besvärad och inget leende från varken Strasser eller Ibra syntes.

Mn det är knappast första gången Ibra hamnar i blåsväder… eller gör någonting dumt överhuvudtaget. Nyheter24 har därför tagit tiden att samla några av Zlatans minnesvärda moment - med andra ord tjafs.

Karatesparken på lagkamraten

Unge Zlatan säger ifrån

Zlatan hade fortfarande inte utvecklats till den store stjärnan som han är i dag. Men attityden var helt klart ändå där. Det märker man tydligt på Zlatan, som först småskallar Manchester Uniteds Phil Neville för att sedan börja tjafsa med David Beckham.

Så här försvarar man Messi

Det blev endast en säsong i Barcelona för Ibrahimovic. Men han hann ändå med att göra rätt så många saker. Se på när han försöker skydda Lionel Messi i en match mot Stuttgart.

Tjafs med Dacourt - visas ut

Det är i en match mellan Juventus och Roma som den svenske anfallaren börjar tjafsa med Olivier Dacourt. Spelarna måste hållas undan, annars hade det kunnat sluta riktigt illa. Men det slutade inte bättre än att både Ibra och Dacourt visades ut. Lyckat!

Zlatans "bitchslapar" Maltaspelare

Okej, visst. Det händer alltid många saker i straffområdet när det är frispark eller någonting liknande. Men ibland är spelarna lite extra fula. Kolla bara på Zlatan.

Mihajlovic får smaka på panna

Det var en period som det kändes att Zlatan skallade alla som såg på honom. En spelare som fick känna på "Ibracadabras" hårda panna var Sinisa Mihajlovic.

Borrar Godin

Han är en anfallare. Då ska han inte försvara... eller ja, han är inte lika bra på att försvara och tackla kanske. Ni får helt enkelt avgöra själva om ni tycker att Zlatan försöker ta bollen eller om han helt enkelt försökte skada stackars Diego Godin i Villareal.

Zlatans megaaxel

Den här tacklingen är egentligen inte så farlig. Men väldigt hård, det är den utan tvekan. Tycker lite synd om Genoaspelaren som bara flyger iväg när Ibra kommer inspringandes med sin axel.

Vad gör han?

Bollen är inte långt ifrån honom. Men han är fortfarande inte helaktuell för att kunna ta den. Men ändå stämplar/slår Ibra Cisma i Almeria. Resultatet? Ett välförtjänt rött kort.

Zlatan vs Alla

Alla de bråk och tjafs som visas här ovan är knappast alla som vår Zlatan Ibrahimovic har varit med om. Här finns en skön liten samling på några av stjärnans dispyter på planen - och jag lovar er, det är en kul samling.

Zlatan lär sig andra sporter

Ingenting farligt här. Det är träning, men tänkte bara visa att Zlatan kan fler sporter än bara fotboll.