Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zlatan i storbråk med legendaren

Sport | 16/09/2010 12:57

Här tänder Zlatan Ibrahimovic till ordentligt - i direktsändning.

MILANO. Med sina två mål såg Zlatan Ibrahimovic till att Milan kunde knipa tre poäng i Champions League-premiären mot franska Auxerre.

Gjädjen efter att ha revascherat sig från den svidande förlusten mot Cesena var naturligtvis stor. Men efter gårdagens drabbning lyckades den svenske landslagsanfallaren ändå hamna i bråk. Den här gången med Milanlegendaren Arrigo Sacchi.

Den förre "Rossoneri"-tränaren, som vid flera tillfällen har kritiserat svensken och kallat honom för en "stor solist", var gäst i en tevestudio och när Ibra intervjuades direkt efter matchen var bråket framme.

– Sacchi sa i studion att om du inte haft 47 i skostorlek hade du aldrig nått fram att göra det första målet, berättade programledaren för Zlatan, som inte var sen med att replikera:

– Sacchi ska lära sig att hålla tyst. Han verkar avundsjuk. Han ska lära sig att prata mindre i teve och tidningar och komma direkt till mig om han vill något.

Smått överraskade av nyförvärvets ord förklarade programledaren att Sacchi menade det han sa som en komplimang.

– Ja, men han har pratat flera gånger tidigare om mig, även när jag var i Barcelona.

"Måste lära dig att vara artig"

– Jag tycker att jag har rätt att framföra min åsikt på ett balanserad och artigt sätt, jag har aldrig förolämpat dig, säger Sacchi.

– När vissa pratar pratar de för mycket. Du är en av dem. Om du inte gillar hur jag spelar så titta inte, svarade Zlatan.

– Du behöver lära dig att vara artig, hann Sacchi säga till den snart 29-årige strikern.

Se intervjuen här