Giggs ser slutet

34-åringen är inne på sitt sista år på kontraktet.


Ryan Giggs blev förra säsongen Manchester Uniteds meste spelare någonsin. Han gick om Sir Bobby Charlton när han gjorde sin 758:e match för Champions Leaguemästarna.

Men nu verkar han vara redo att gå vidare och blickar mot en framtida tränarkarriär. Men först måste han förlora sin plats i laget.

– Jag är ganska avslappnad om min framtid. Jag har ett år kvar på kontraktet och så länge jag blir uttagen och njuter av tillvaron kommer jag att fortsätta. Men om något förändras kommer jag att sluta ganska omgående, säger han till Daily Mail.

Han är samtidigt övertygad om att han kan bli en bra tränare. Tack vare Sir Alex Ferguson.

– Jag tror att arbeta under Sir Alex är den bästa skolningen som finns. Titta på Roy Keane, Mark Hughes, Paul Ince och Steve Bruce. De spelade alla under Sir Alex så det måste ligga något i det, säger han till Daily Mail.

Frågan är nu hur länge Giggs kan hålla den portugisiske supertalangen Nani utanför startelvan.

Skrivet av:

Senaste nytt

Arsenal tog ny seger

Tuff match slutade med seger för Nässjö mot Köping Stars

Det svängde i matchen i Svenska Basketligan herr mellan Köping Stars och Nässjö i Köpings Bad & Sport. Hemmalaget Köping Stars hade ledningen i halvtid, med 46-52, men efter pausen vände Nässjö matchen och vann till slut med 90-80 (25-23, 21-29, 24-20, 20-8).

Hwang Hee-chan matchhjälte för Wolverhampton

Wolverhampton vann hemmamatchen mot Burnley i Premier League i fotboll med 1–0.

Seger med ett poäng för Södertälje BBK mot Borås Basket

Södertälje BBK vann en riktigt jämn match på hemmaplan mot Borås Basket i Svenska Basketligan herr. Matchen avgjordes i fjärde perioden och Södertälje BBK vann till slut med en enda poäng, 78-77 (13-22, 21-21, 16-17, 28-17).

William Eklund avgjorde för San José

2 timmar sedan
Med bara fem sekunder kvar av förlängningen avgjorde förre Djurgårdaren och anfallaren William Eklund matchen mot New York Islanders för sitt San José i NHL-ishockeyn.

"Svårt att jämföra sig med Ingemar och Anja"

3 timmar sedan
Hon slog i fjol ett av Ingemar Stenmarks rekord och närmar sig ett av Anja Pärsons. Sandra Näslunds dominans i skicross är total. Men än är 27-åringen inte nöjd. Jag vill att de andra tjejerna ska få jaga några år till, säger hon.