Carlo Ancelottis lämnar England direkt efter matchen mot Blackpool.
Carlo Ancelottis lämnar England direkt efter matchen mot Blackpool. - Foto: Sang Tan/AP/SCANPIX

Fadern ligger på sin dödsbädd

Chelseas manager Carlo Ancelotti kommer att lämna landet direkt efter matchen mot Blackpool. Italienarens far ligger på sin dödsbädd.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LONDON. Chelseas manager Carlo Ancelotti har hamnat i en tragisk situation där han behöver fokusera på sin klubb, samtidigt som hans far blivit allvarligt sjuk.

– Det är otroligt svårt mentalt när det gäller ens egen far. Just nu tar min syster hand om honom men jag kommer att åka ned så fort jag får möjlighet och klubben vet om min situation, säger han till The Guardian.

Han menar vidare att man inte kan göra mycket åt saken, att det är en del av livet.

– Min far är en gammal man och han mår inte bra. Men jag kommer att behålla mitt fokus trots att det är svårt, säger Ancelotti.

Chelsea som möter Blackpool under söndagen är inte bara obesegrade, men är på god väg att sätta målrekord i Premier League - mycket till Ancelottis förtjänst.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Orken tog slut: "Bittert så klart"

Åberg flyger vidare – bjöd på en eagle

Ludvig Åbergs stora genombrott kom redan i Ryder Cup i höstas. Steget till världskändis tog han i Augusta. Tvåan i Masters förra helgen kan vara på väg mot något fint och framgångsrikt även på Hilton Head Island.

Skellefteå i final: "Dags att de får torsk"

1 timme sedan
Det blir Skellefteå som möter Rögle SM-final. Västerbottningarna pallade för trycket och vann den sjunde och avgörande matchen mot Frölunda med 4-1. Det är dags att de får torsk nu, säger Oscar Lindberg om finalduellen mot Rögle.

Jagr, 52, historisk och målskytt

2 timmar sedan
Den tjeckiske legendaren Jaromir Jagr har hunnit fylla 52 år – men är inte klar med hockeykarriären.

Stark och Nordqvist med i täten i majorn

2 timmar sedan
Maja Stark och Anna Nordqvist gick runt på 70 slag och är med i kampen om årets första majortitel. Båda är fyra slag efter just nu ledande amerikanskan Lauren Coughlin.

Ny svensk uppvisning i världscupfinalen

2 timmar sedan
Världsstjärnorna Henrik von Eckermann och Peder Fredricson har prickat formen perfekt. På lördag hoppar de om segern i världscupfinalen i Riyad. Båda bäddade för en rysare. De kliver in i de två sista rundorna som etta och tvåa. Otroligt. Hästen har hoppat underbart. Jag njöt av ridningen, säger von Eckermann.