Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vem startar brevid Zlatan?

Milans skadebekymmer har lett till mängder med spekulationer kring startelvan.

Milans skadebekymmer har lett till mängder med spekulationer kring startelvan.

Luca Bruno/AP/SCANPIX

Sport | 18/09/2010 13:34

Milan har drabbats av skadebekymmer vilket leder till att spekulationerna är i full gång gällande vem som spelar vart inför matchen mot Catania.

ITALIEN. Om Thiago Silva kommer tillbaka till spel till kvällens match går han in bredvid Alessandro Nesta mittförsvaret. Milans coach Massimiliano Allegri är dock hoppfull:

- Vi får se idag (läs. fredag), han har gått ganska bra på träningarna. Jag kan bekräfta att det finns en chans att han kommer till spel, säger Allegri enligt goal.com.

Inför kvällens match mot Catania saknas Flamini, Ambrosini och Pato för hemmalaget, något som öppnar för att Robinho tar plats bredvid Zlatan Ibrahimovi? och i anfallet. Allegri filar dock på andra planer:

- Jag får utvärdera hur det står till med Robinho. Vi har också "Pippo" (Filippo Inzaghi) som är fit och han kan spela bredvid Ibrahimovic.

Fotbollsverige.se