Så glad blev ”Pippo” Inzaghi för sitt mål.
Så glad blev ”Pippo” Inzaghi för sitt mål. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX
Ingen rolig kväll för Zlatan.
Ingen rolig kväll för Zlatan. - Foto: Luca Bruno/AP/SCANPIX

Fiasko för ”Ibra” och Milan – igen

Milan fick bara 1-1 hemma mot Catania och det är en stor missräkning för den anrika klubben.

Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

MILANO. Förra helgen förlorade Milan mot Cesena och det följdes upp med ett nytt tungt resultat i Serie A. Zlatan Ibrahimovic, som fick spela i en ny roll ute till höger, var inte inblandad i spelet så mycket i den första halvleken. Det var bortalaget Catania som skapade de farligaste chanserna.

I den 27:e matchminuten åkte Milan på en riktig kalldusch. Andrea Pirlo missade att rensa bort en boll och på volley slog Ciro Capuano till med ett riktigt drömmål. Precis före halvtid kvitterade Filippo Inzaghi efter att Ronaldinho hittat in med en fin passning i straffområdet.

– Det är faktiskt helt sjuk. Han är alltid på plats, säger experten Martin Åslund i TV4Sport och skrattar.

Den andra halvleken var likadan som den första. Det var ett trött, segt och lojt Milan som försökte skapa några målchanser. Det lyckades inte ”Rossoneri” att göra utan matchen slutade 1-1.