Samuel Etoó fortsätter att göra mål.
Samuel Etoó fortsätter att göra mål. - Foto: Alessandro Fucarini/AP/SCANPIX

Samuel Eto'os form fortsatte

Zlatan Ibrahimovics ersättare i Inter fortsätter att stänka in mål under årets säsong.

PALERMO. Inter åkte över till Sicilien för en riktigt svår bortamatch mot det rosaklädda Palermo. Samuel Eto'o har inlett säsongen i fornstor form - nu har han gjort tre mål på tre omgångar.

Palermo startade dock matchen bäst. Redan efter 28 minuter gav Josip Ili?i? ölaget ledningen.

Under andra halvleken började kameruanens uppvisning. Det första målet kom efter en vacker överstegsfint som avslutades med ett distinkt skott i det bottre hörnet.

Det andra kom efter ett fantastiskt anfall om innehöll vackra klacksparkar innan den förre Barcelona anfallaren kunde återigen distinkt avsluta. Matchen slutade 2-1 och Inter verkar sannerligen ha funnit formen.