Sir Alex Ferguson hade inte mycket gott att säga om Fernando Torres efter matchen.
1 av 2
Sir Alex Ferguson hade inte mycket gott att säga om Fernando Torres efter matchen. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
John O'Shea åkte nästan ut efter en närkamp med Fernando Torres.
2 av 2
John O'Shea åkte nästan ut efter en närkamp med Fernando Torres. - Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX

Ferguson rasar mot fuskande Torres

Manchester United-tränaren stämplar Fernando Torres som en fuskare.


MANCHESTER. Det var inte bara glada toner från Manchester United-tränaren Sir Alex Ferguson efter gårdagens 3-2-seger mot ärkerivalen Liverpool.

Vid ställningen 2-1 till de "röda djävlarna" var hemmalagets John O'Shea ytterst nära att visas ut efter en närkamp med Fernando Torres. Den spanske målkungen föll väldigt enkelt, men trots det blåste domaren för frispark och varnade den 29-årige irländaren.

Nu rasar Ferguson mot Torres och frisparken som banade vägen för 2-2-målet.

– Jag har kollat på sekvensen igen och Torres överdrev otroligt mycket och försökte få spelaren utvisad, säger den hetlevrade skotten efter matchen.

Ferguson får dessutom medhåll från motståndarlagets tränare, Roy Hodgson:

– Min första tanke från bänken var att det var frispark. Men jag måste erkänna att jag inte tycker att spelaren borde ha visats ut, säger han.

Berbatov matchhjälte

Till slut avgjorde Dimitar Berbatov stormötet med sin tredje balja för kvällen, och såg till att United hakar på i toppen. För Liverpools del går det dock betydligt mycket sämre och krislaget har redan hunnit sjunka till en 16:e plats.

/
/
/
/
/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Han är främste svenske poänggöraren

Internt Rysslandsbråk – kallades "utländsk agent"

Med knappt 100 dagar kvar till invigningen av OS i Paris är det ännu oklart om Rysslands president Vladimir Putin kommer att tillåta rysk deltagande under neutral flagg. De som ska lämna rekommendationer till Kreml verkar djupt oeniga om vägen framåt.

Real slog ut regerande mästarna i straffrysare

igår 23:58
Det blir ingen ny trippel för Manchester City. Trots enorm dominans i onsdagens retur tog det stopp i Champions Leagues kvartsfinal mot Real Madrid. Andrij Lunin och Antonio Rüdiger blev stora matchhjältar för Real i den avgörande straffläggningen.

Kimmich nickade Bayern München till semifinal

igår 22:58
Bayer Leverkusen briljerar i Bundesliga och är redan klar tysk mästare. Men Bayern München kan vinna den tyngsta titeln av dem alla – Champions League. 1–0 hemma mot Arsenal och 3–2 totalt innebär semifinalspel.

Brynäs rivstart knäckte Djurgården

igår 21:30
Det tog sju minuter för Brynäs att avgöra den första finalmatchen mot Djurgården. 6–2 inför hemmapubliken var en perfekt start i kampen om en biljett tillbaka till SHL. En skön start, vi gör en bra match och förtjänar att vinna, säger Brynäs Linus Ölund till TV4 Play.

Svensk succé – ryttarstjärnorna i topp i finalen

igår 20:40
Henrik von Eckermann varnade för landslagskompisen Peder Fredricson i världscupfinalen. Fredricson ligger tvåa efter den första omgången i Riyad efter den snabba och felfria ritten på Catch Me Not – enbart slagen av von Eckermann. Jag är inte förvånad. Kul att slå honom och jättekul att vi båda är i topp, säger världsettan.