Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Wenger avstängd efter hånet

- 20/09/2010, 22:00 -
Arsene Wenger kan vara i ett desperat behov av anger managment-kurs.

Arsene Wenger kan vara i ett desperat behov av anger managment-kurs.

Tim Hales/AP/SCANPIX

Arsene Wenger har många gånger tidigare hamnat i onåd hos domarna. Efter ytterligare en holmgång mot fjärdedomaren Martin Aktinson blir nu den legendariske managern avstängd en match.

LONDON. I det absoluta slutskedet av matchen mellan Sunderland och Arsenal valde huvuddomaren att lägga till fyra övertidsminuter. Londonlaget hade ledningen men när klockan stod på 94.11 kvitterade Darren Bent för Sunderland. Arsene Wenger gick då bärsarkargång mot fjärdedomaren - allt för elva sekunder.

Nu stängs Arsenalmangern av i en match samtidigt som han får böta upp emot 90 000 kronor för sitt beteende riktat mot fjärdesomaren Martin Aktinson.

Scenerna som utspelades var direkt komiska. Arsene Wenger var bortom sina sinnens fulla bruk när han gav Aktinson vad som endast kan beskrivas som en verbal holmgång. Straffet kan nog betäcknas som att vara i underkant, men FA är kanske rädda för fransmannens temperament.

90 000 kronor för elva sekunder - det bör vara något slags rekord?