Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milito har tröttnat - saknar Mourinho

- 21/09/2010, 13:17 -
Diego Milito saknar sin gamle tränare.
1 av 2

Diego Milito saknar sin gamle tränare.

Luca Bruno/AP/SCANPIX

Rafael Benitez är inte Militos favorit.
2 av 2

Rafael Benitez är inte Militos favorit.

BAS CZERWINSKI/AP/SCANPIX

"Alltid Milito som får lämna när någon ska bli utbytt", säger anfallarens agent.

MILANO. De goda gamla tiderna då José Mourinho mönstrade med Diego Milito i Inters anfall är över. Numera är det inte så mycket som klickar för den argentinske målspottaren, som inte riktigt kommer överens med klubbens nye tränare, Rafael Benitez.

– Diego känner inte förtroendet från den nye tränaren, säger spelarens agent, Fernando Hidalgo, till Corriere dello Sport och fortsätter:

– Portugisen (Mourinho) fick honom (Milito) att känna sig oersättlig. Han fick Milito att känna sig säker och han ingav ett lugn.

Mourinho lämnade som bekant de regerande Serie A-mästarna för La liga och Real Madrid inför den pågående säsongen. En klubb som Milito tidigare har varit högaktuell för bland annat.

– Dessa saker händer inte nu. Faktumet är faktiskt att han alltid är under granskning och när det är dags för en spelare att bli utbytt är det alltid Milito som får lämna, berättar Hidalgo.

Den 31-årige landslagsmannen har tidigare spelat för Real Zaragoza i Spanien. Frågan är om inte det snart kanske blir dags för honom att göra en comeback i den spanska ligan?