Lördag 29 Jan
Stockholm

”Förstår om Torres vill lämna”

Är det dags att ta farväl av Liverpool, Torres?
Är det dags att ta farväl av Liverpool, Torres?. Foto: Peter Byrne/AP/SCANPIX

Efter fiaskoresultaten i inledningen av Premier League är Fernando Torres redo att lämna krisklubben.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer
What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

LIVERPOOL. Liverpool har åkt på tre tunga förluster sedan Roy Hodgson tog över som tränare i klubben. Det ska ha fått Fernando Torres att ha tänkt om och ska nu vara redo att lämna Merseysideklubben i januari, skriver Daily Star.

Spanjoren krävde att ”The Reds” skulle värva flera stjärnor under sommaren för att han skulle stanna kvar. Det löftet har brutits och den enda som har anslutit är Joe Cole. Nu har spanjoren bett sina representanter att börja förbereda en flytt i januari. Storsatsande Manchester City ska vara beredda att erbjuda 560 miljoner kronor för anfallarens tjänster.

Klubben är långt ifrån att vara med och kämpa om någon titel och fansen börjat förstå att det kommer bli svårt att få behålla ”El Nino” på Anfield om det inte sker en förändring.

Trenden pekar nedåt och har så gjort ungefär under ett års tid. Inga som helst tecken på förbättring hittills i år och spelet har om möjligt varit ännu sämre än i fjol. Vi är långt, långt ifrån titlar och med det i åtanke skulle jag förstå om Torres vill lämna.”, skriver signaturen Ryan Babel på Liverpools svenska supportersida.

Därför är Torres älskad av Anfield-publiken:

Kommentera
Kopiera länk
Dela