Fansen tycker det är fel att kritisera Zlatan.
1 av 2
Fansen tycker det är fel att kritisera Zlatan. - Foto: Pier Paolo Cito/AP/SCANPIX
Seedorf är dock kritisk till beteende mot Arrgi Sacchi.
2 av 2
Seedorf är dock kritisk till beteende mot Arrgi Sacchi. - Foto: Antonio Calanni/AP/SCANPIX

”Fel av folk att kritisera Zlatan”

Clarence Seedorf sågar Zlatans beteende efter tv-bråket med Arrigo Sacchi. Något som fansen tycker är felaktigt.


Cosa Succede?

Vill du läsa mer om Serie A? Följ Gustav Östergrens och Nicole Fältlövs blogg på Nyheter24.

MILANO. Efter att Milan besegrat Auxerre med 2-0 på San Siro – där svensken gjorde båda målen – började bråket. Svensken gick till attack mot den förre Milan- och landslagstränaren Arrigo Sacchi i direktsänd tv.

– Han ska lära sig att vara tyst. Vill han säga något så ska han komma till mig, inte säga det i tv, sade Ibrahimovic i intervjun.

Det tycker inte att den store Milanstjärnan Clarence Seedorf är något man ska göra i tv och är kritisk till ”Ibras” beteende.

– Han är en av världens bästa anfallare och han är perfekt för oss. Han behöver inte bevisa och eller förklara något för någon. Zlatan har en stark personlighet, men han är också känsligt och därför överreagerar han ibland, säger Seedorf enligt Gazetta dello Sport.

Fansen, som har varit mycket positiva till supersvenskens ankomst till klubben, tycker inte att man ska kritisera honom.

”Jag tycker det är fel av folk att kritisera Zlatan så hårt, killen kämpade på bra, gjorde sitt mål. Försökte skapa ytor och i mina ögon så följde han Allegris taktiska instruktioner.”, skriver Pippo Pastore! på SvenskaFans.

Svensken är den store stjärnan i Milan

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!