Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mancini: ”Chelsea vinner Premier League”

- 24/09/2010, 20:52 -
Mancini är säker på att Chelsea tar hem Premier League.

Mancini är säker på att Chelsea tar hem Premier League.

Jon Super/AP/SCANPIX

Roberto Mancini vet redan efter fem omgångar Chelsea tar hem Premier League.

MANCHESTER. Manchester City har storsatsat och spenderat över en miljard kronor på spelare i sommar. ”The Citizens” har inhandlat spelare som Aleksandr Kolarov, David Silva, James Milner, Jerome Boateng, Yaya Youré och många fler. City-tränaren Roberto Mancini dömer dock bort sitt eget lag i jakten om titeln. 45-åringen vet att Chelsea, som har tagit maximalt 15 poäng på fem matcher, kommer att ta hem ligan.

– Chelsea är det klart bästa laget i England just nu. De har den bästa truppen och en fantastisk tränare i Carlo Ancelotti. Chelsea kommer antagligen att vinna ligan enkelt, säger han enligt Sky Sports.

Den storsatsande klubben kommer få det svårt i morgon eftersom att man dras med många skador. Italienaren har endast elva ordinarie spelare att välja mellan.

Londonklubbens fans är övertygade om att det inte kommer att bli en lätt match mot City i morgon.

Matchen mot City är rejält viktig och där får vi det stora testet. Övertygad om att det absolut inte blir enkelt att komma där ifrån med tre poäng. Gör vi det så skulle det betyda så enormt mycket och framför allt på slutet av säsongen.”, skriver Asmiir på Chelseas SvenskaFans-forum inför matchen.