Mancini är säker på att Chelsea tar hem Premier League.
Mancini är säker på att Chelsea tar hem Premier League. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

Mancini: ”Chelsea vinner Premier League”

Roberto Mancini vet redan efter fem omgångar Chelsea tar hem Premier League.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

MANCHESTER. Manchester City har storsatsat och spenderat över en miljard kronor på spelare i sommar. ”The Citizens” har inhandlat spelare som Aleksandr Kolarov, David Silva, James Milner, Jerome Boateng, Yaya Youré och många fler. City-tränaren Roberto Mancini dömer dock bort sitt eget lag i jakten om titeln. 45-åringen vet att Chelsea, som har tagit maximalt 15 poäng på fem matcher, kommer att ta hem ligan.

– Chelsea är det klart bästa laget i England just nu. De har den bästa truppen och en fantastisk tränare i Carlo Ancelotti. Chelsea kommer antagligen att vinna ligan enkelt, säger han enligt Sky Sports.

Den storsatsande klubben kommer få det svårt i morgon eftersom att man dras med många skador. Italienaren har endast elva ordinarie spelare att välja mellan.

Londonklubbens fans är övertygade om att det inte kommer att bli en lätt match mot City i morgon.

Matchen mot City är rejält viktig och där får vi det stora testet. Övertygad om att det absolut inte blir enkelt att komma där ifrån med tre poäng. Gör vi det så skulle det betyda så enormt mycket och framför allt på slutet av säsongen.”, skriver Asmiir på Chelseas SvenskaFans-forum inför matchen.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Minst tolv svenskar i NHL-slutspel

Häckens CL-resa över: "Vi var inte ens nära"

igår 22:52
Häckens Champions League-resa har varit imponerande. Men nu är den över. Paris Saint-Germain vann returmötet i Paris med 3–0 och är vidare till semifinal med sammanlagt 5–1. Vi var inte riktigt nära i dag, säger mittfältaren Filippa Curmark till SVT.

Får sparken – sägs ha haft relation med spelare

igår 22:02
Leicester City sparkar huvudtränaren Willie Kirk. Brittiska medier uppger att skälet är att 45-åringen har haft en relation med en av spelarna i laget, som för tillfället ligger nia i damernas Super League.

Larsson tillbaka från sjukdom – stoppade Frölunda

igår 21:48
Tillbaka från sjukdom. Då höll Filip Larsson nollan i Leksands hemmamöte med Frölunda. Fortsätter vi så här blir det bra, säger han efter 2–0-segern i den fjärde SM-kvartsfinalen.

Skellefteå till semifinal – målvakt storspelade

igår 21:16
Skellefteå är klart för SM-semifinal i ishockey efter fyra raka vinster mot Linköping. Västerbottningarna vann med 2–0 på bortais efter storspel av målvakten Linus Söderström.

Rolfö petade Barcelona till semifinal

igår 20:40
Fridolina Rolfö gjorde ett av fotbollskarriärens enklaste mål. Det räckte för att skicka Barcelona till Champions League-semifinal efter en ny seger mot ett tappert kämpande Brann, 3–1 i matchen och 5–2 sammanlagt.