1 av 2
- Foto: Scott Heppell/AP/SCANPIX
Carlos Tevez gjorde matchens enda mål.
2 av 2
Carlos Tevez gjorde matchens enda mål. - Foto: Jon Super/AP/SCANPIX

Tevez frälste City – bröt Chelseas segersvit

Carlos Tevez gjorde matchens enda mål när Manchester City bröt Chelseas segersvit den här säsongen.


What's up England?

Vill du läsa mer om Premier League? Följ Magnus Falks blogg på Nyheter24!

MANCHESTER. Chelsea har gått som tåget i ligan och hade fem raka segrar och 21-1 i målskillnad – men mot Manchester City tog det slut. Det var dock Chelsea som skapade det hetaste målchansen i första halvlek. På en hörna slogs nickade Branislav Ivanovic i ribban.

Efter att dryga timmen bröt James Milner bollen och hittade fram till Carlos Tevez som avancerade framåt. Argentinaren sköt mellan benen på Ashley Cole och in via stolpen.

– Det är en jättebra avslutning. Cech kan inte göra någonting där. Vi ser en hel del avslut mellan benen på försvarare. Då blir det väldigt svårt för målvakten. Han ser den väldigt sent. Och går den även stolpe in blir det naturligtvis jättesvårt, säger experten Glenn Strömberg i Viasat Fotboll.

Den storsatsande Manchester-klubben bröt därmed Chelseas svit på fem raka segrar den här säsongen. City-fansen är förstås nöjd över segern och nu har ”The Citizens” besegrat både Chelsea och Liverpool på hemmaplan.

”Ruggigt viktig seger. Tycker hela laget gör en godkänd insats. Tajt defensivt, offensivt kanske man kunde önska lite mer. Menmen svårt och gnälla efter en seger mot Chelsea.”, skriver signaturen Ron Burgundy på Svenskafans.

/
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!