Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Milan tog viktig seger efter Zlatans drömmål

- 25/09/2010, 19:00 -
Zlatan Ibrahimovic måste verkligen rycka upp sig om Milan ska få med sig tre poäng.

Zlatan Ibrahimovic måste verkligen rycka upp sig om Milan ska få med sig tre poäng.

Milan håller oförtjänt 0-0 under halvtidsvilan - laget har spelat under all kritik.

MILANO. Zlatan Ibrahimovics Milan hade orättvist 0-0 i halvtid hemma mot Genoa. Christian Abbiati som spelat strålande och höll Milanolaget kvar i matchen. När spelarna lämnade planen för att ladda upp batterierna buade hemmapubliken ut sitt egna lag.

I öppningen av andra halvlek fick "Ibra" en passning i djupled mot två motståndarförsvarare. Han kom i mellan dem, fick en tå på bollen och lobbade kulan ypperligt vackert över den utrusande Genoamålvakten.

Lagets offensiv hade innan dess krackelerat fullständigt. Den bäste anfallsinriktade spelaren i Milan var Gennaro Gattosu, så kunde lätt förstå hur illa det var ställt för de rödsvarta innan Ibrahimovics magi.

Andra halvlek var överlag ett fall framåt för de rödsvarta. Genoa blev trötta och brasilianarna tillsammans med den storvuxne svensken började verkligen spela fotboll. Helt plötsligt såg laget ut att trivas även om ärkebiskopar som Clarence Seedorf och Andrea Pirlo fortfarande bör överväga pension.