Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Fiasko för Mourinho?

- 25/09/2010, 22:03 -
Cristiano Ronaldos målskörd måste komma igång för att hjälpa Real Madrid.

Cristiano Ronaldos målskörd måste komma igång för att hjälpa Real Madrid.

Alberto Saiz/AP/SCANPIX

Real Madrid får inte igång spelet, laget hackar och Mourinho såg allt annat än nöjd ut vid sidan av planen när laget bara fick med sig 0-0 borta mot det förmodade bottenlaget Levante.

VALENCIA. José Mourinhos lagbygge fortsätter att ha en hel grusplan i maskineriet. Spelet fram till straffomårdet fungerar väl med klacksparkar och bra djupledsbollar, men den sista sparken, målgörandet fortsätter att haverera fullständigt.

Real Madrid fick endast med sig en poäng från Levante trots mängder med möjligheter att få till effektiva avslut och öppna lägen. Det är något som uppenbarligen saknas i Mourinhos bygge - antingen är det lagkänslan, taktiken eller det faktum att spelarna inte är bättre än så här.

Levante stod på sig bra, skapade mycket framåt och såg inte ut som ett bottenlag i Primera Division.

Bästa lägena hade Cristiano Ronaldo tillsammans med Gonzalo Hiaguin, men 0-0 stod sig matchen ut och Valencia går upp i ensam serieledning.